Çözüldü Prototype 2 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 7

zEnes

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar Steam üzerinden Prototype 2'yi satın aldım fakat oyunu oynamak için tıkladığımda açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden de baktım işlemlerde anlık gözüküyor ve daha sonra kapanıyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam kütüphanenizden; Prototype 2'nin "Özellikler" ekranında, "Yerel Dosyalar" sekmesini seçin ve Oyun Dosyasının Bütünlüğünü Doğrula'ya tıklayın. İşlem tamamlanana kadar bekleyin, ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sorunun çözülüp çözülmediğini görmek için oyunu bir kez daha başlatın.
Steam kütüphanenizden; Prototype 2'nin "Özellikler" ekranında, "Yerel Dosyalar" sekmesini seçin ve Oyun Dosyasının Bütünlüğünü Doğrula'ya tıklayın. İşlem tamamlanana kadar bekleyin, ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sorunun çözülüp çözülmediğini görmek için oyunu bir kez daha başlatın.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Bu arada
Sıkı bir araştırma yaptım prototype için açılmama sorunları var eski bir oyun oldugu icin güncelleme getirirlermi bilmiyorum ama ben iade ettim sende istersen 2 saati geçmeden oyun oynama saatin paranı alabiliyorsun bilgin olsun.

Teşekkür ederim yardımlarınız için oyun artık sorunsuz çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…