Prototype 2 den beklentiler..

Makaleler
113
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
Selam Arkadaşlar.

Prototype 2 den bahsetmek istedim. Prototype'ı oynayanlar Prototype 2 den neler bekliyor? Kendimden başlıyacak olursam. Prototype da acayip eğlendim diyebilirim. Yani sokağa çık insanları içine al, kılıktan kılığa gir, yaratıkları parçala, genlerini al vs ve daha pek çok şey. Ama oynanabilirlik berbat, grafikler kötü, karambollük kim kime saldırıyor belli değil.. Neyse kısacası ben Prototype 2 den çok şey bekliyorum denebilir. Peki sizler ?

1. oyundaki karakterimiz olan Alex Mercer'a karşı bir mücadele vereceğiz. Konu ise, Alex Mercer'ın 2. oyundaki karakterimiz olan James Heller'ın ailesini öldürmesi üzerine ondan intikam almaya çalışacak ve her zamankinden daha zor bir görev bizleri bekleyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan BlackBox sürümünü indiriyorum. Öğrenciyiz malum korsan indiriyoruz. Ama kendimi her fırsatta orjinal oyun aldığımdan teselli ediyorum. ^^

Sanırım büyük ihtimalle bende indirme yapıcam. Ben de öğrenciyim söylediğin gibi. Param yok, Pulum yok, Prototype 2 'im olmasın ziyanı yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım büyük ihtimalle bende indirme yapıcam. Bende öğrenciyim söylediğin gibi. Param yok, Pulum yok, Prototype 2 'im olmasın ziyanı yok
Ben genelde orijinal oyun kullanırım. Ama genede ne olursa olsun emeklerine saygı duymak gerekiyor.

Arkadaşlar açık ve net konuşmak gerekiyor, korsan paylaşıma müsade edemeyiz. Kanunen suç teşkil ediyor, biz de vergisini ödeyen, yasal çalışan bir bilişim şirketi olarak sitemizde ve forumlarımızda bu tür konularda dikkatli olmak zorundayız. Bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyorum, anlayış gösteremeyen, empati kurmayan arkadaşlarımızın da gerekli uyarılarla dikkatinin çekileceğini, mesajlarının silineceğini, geçici ban sonrasında bu tür korsan paylaşımların devamı halinde üyeliklerinin sona erdirileceğini açıkça belirtiyorum.

Özetle: Korsan paylaşım yasaktır, yapanlar önce uyarılacak, sonra da uçurulacaktır.

Link veya adres verilmediği sürecede mi korsana giriyor ?

Hayır, korsan dosya indirme linki veya adresi vermediğiniz sürece, crack ve serial paylaşmadığınız sürece konuşmalarınız korsana girmiyor, sorun teşkil etmiyor.

Korsana biraz daha açıklık getirirsek, bu tür paylaşımların yasal kısmı bir yana zararlı yazılım taşıması riski yüzünden de forumda müsade etmiyoruz. Ancak siz kopya (Yedek - Backup) bir oyundan oyunuyor olabilirsiniz, haliyle korsan ile birebir örtüşen teknik sorunlarla karşılaşabilirsiniz; crack kullanmak zorunda da kalabilirsiniz, bu gibi durumlarda soru sorabilirsiniz, yardımlaşabilirsiniz, virüslü ve zararlı crackler konusunda isim vererek (Bağlantı vermeden) uyarı yapabilirsiniz. Ama evet, kopya oyun paylaşımı ve link - adres veremezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…