Mehmet_Talha Centipat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #1 RAM XPG Lancer Siyah RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 DDR5 AX5U6400C3216G-DCLARBK Ekran kartı Inno3D RTX4070Ti ICHILL x3 12GB 192Bit GDDR6X Anakart ASUS PRIME B650M-A WIFI II DDR5 M.2 S+V+GL AM5 (mA İşlemci AMD Ryzen 7 7700X 4.70GHz 8 Çekirdek 40MB Önbellek Prototype 2'yi internet üzerinden indirdim fakat giriş kısmında kapanıyor.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.316 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 24 Mayıs 2023 #2 Korsan sürüm olduğundandır muhtemelen. Orjinali indirimde oldukça uygun fiyata geliyor. İlk oyunla birlikte 20 lira civarına alabilirsiniz indirimde. Save 75% on Prototype 2 on Steam Become the ultimate shape-shifting weapon! store.steampowered.com Artı 0 Eksi
Korsan sürüm olduğundandır muhtemelen. Orjinali indirimde oldukça uygun fiyata geliyor. İlk oyunla birlikte 20 lira civarına alabilirsiniz indirimde. Save 75% on Prototype 2 on Steam Become the ultimate shape-shifting weapon! store.steampowered.com
maduvedu Kilopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Mayıs 2023 #3 Prototype serisi problemli. Artı 0 Eksi
KS KS Mehmet_Talha Centipat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #4 imnotagamer dedi: Korsan sürüm olduğundandır muhtemelen. Orjinali indirimde oldukça uygun fiyata geliyor. İlk oyunla birlikte 20 lira civarına alabilirsiniz indirimde. Save 75% on Prototype 2 on Steam Become the ultimate shape-shifting weapon! store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Anlıyorum Teşekkür Ederim Artı 0 Eksi
imnotagamer dedi: Korsan sürüm olduğundandır muhtemelen. Orjinali indirimde oldukça uygun fiyata geliyor. İlk oyunla birlikte 20 lira civarına alabilirsiniz indirimde. Save 75% on Prototype 2 on Steam Become the ultimate shape-shifting weapon! store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Anlıyorum Teşekkür Ederim
Umut000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.087 Çözümler 2 24 Mayıs 2023 #5 imnotagamer dedi: Korsan sürüm olduğundandır muhtemelen. Orjinali indirimde oldukça uygun fiyata geliyor. İlk oyunla birlikte 20 lira civarına alabilirsiniz indirimde. Save 75% on Prototype 2 on Steam Become the ultimate shape-shifting weapon! store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Oyun direkt sorunlu korsanla alakası yok. Artı 0 Eksi
imnotagamer dedi: Korsan sürüm olduğundandır muhtemelen. Orjinali indirimde oldukça uygun fiyata geliyor. İlk oyunla birlikte 20 lira civarına alabilirsiniz indirimde. Save 75% on Prototype 2 on Steam Become the ultimate shape-shifting weapon! store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Oyun direkt sorunlu korsanla alakası yok.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.316 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 24 Mayıs 2023 #6 Umut000 dedi: Oyun direkt sorunlu korsanla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Orjinal haliyle tekrar sorunsuz bir şekilde bitirdim oyunu birkaç ay önce. Artı 0 Eksi
Umut000 dedi: Oyun direkt sorunlu korsanla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Orjinal haliyle tekrar sorunsuz bir şekilde bitirdim oyunu birkaç ay önce.
Umut000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.087 Çözümler 2 24 Mayıs 2023 #7 imnotagamer dedi: Orjinal haliyle tekrar sorunsuz bir şekilde bitirdim oyunu birkaç ay önce. Genişletmek için tıkla... Bir tek sende sorun olmadı diye oyun sorunsuz anlamına gelmiyor, direkt oyun açılmama sorunu var bir çok kişi bu hatayı sorun yaşıyor. Artı 0 Eksi
imnotagamer dedi: Orjinal haliyle tekrar sorunsuz bir şekilde bitirdim oyunu birkaç ay önce. Genişletmek için tıkla... Bir tek sende sorun olmadı diye oyun sorunsuz anlamına gelmiyor, direkt oyun açılmama sorunu var bir çok kişi bu hatayı sorun yaşıyor.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 24 Mayıs 2023 #8 Mehmet_Talha dedi: Prototype 2'yi internet üzerinden indirdim fakat giriş kısmında kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Antivirüs cracki silmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Mehmet_Talha dedi: Prototype 2'yi internet üzerinden indirdim fakat giriş kısmında kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Antivirüs cracki silmiş olabilir.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.316 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 24 Mayıs 2023 #9 Umut000 dedi: Bir tek sende sorun olmadı diye oyun sorunsuz anlamına gelmiyor direkt oyun sorunlu zaten bu hatayı bir çok yaşayan var. Genişletmek için tıkla... Ben sorunun korsandan olabileceği ihtimali üzerinde durup arkadaşı bu ihtimali ortadan kaldırabileceği şekilde yönlendirdim. İstiyorsan ve bildiğin bir şey varsa sen de bir yönlendirmede bulunabilirsin. Artı 0 Eksi
Umut000 dedi: Bir tek sende sorun olmadı diye oyun sorunsuz anlamına gelmiyor direkt oyun sorunlu zaten bu hatayı bir çok yaşayan var. Genişletmek için tıkla... Ben sorunun korsandan olabileceği ihtimali üzerinde durup arkadaşı bu ihtimali ortadan kaldırabileceği şekilde yönlendirdim. İstiyorsan ve bildiğin bir şey varsa sen de bir yönlendirmede bulunabilirsin.
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 24 Mayıs 2023 #10 Steam'de 10 TL idi hocam o gün. Artı 0 Eksi