Mehmet_Talha Centipat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #1 RAM XPG Lancer Siyah RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 DDR5 AX5U6400C3216G-DCLARBK Ekran kartı Inno3D RTX4070Ti ICHILL x3 12GB 192Bit GDDR6X Anakart ASUS PRIME B650M-A WIFI II DDR5 M.2 S+V+GL AM5 (mA İşlemci AMD Ryzen 7 7700X 4.70GHz 8 Çekirdek 40MB Önbellek Prototype 2'yi internet üzerinden indirdim fakat giriş kısmında kapanıyor.
Umut000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.086 Çözümler 2 24 Mayıs 2023 #11 imnotagamer dedi: Ben sorunun korsandan olabileceği ihtimali üzerinde durup arkadaşı bu ihtimali ortadan kaldırabileceği şekilde yönlendirdim. İstiyorsan ve bildiğin bir şey varsa sen de bir yönlendirmede bulunabilirsin. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey yok Steamda oyun sorunlu. https://www.google.com/search?q=Prototype+2+hata&rlz=1C1GCEA_enTR1026TR1026&ei=c_NtZL2-L6uWxc8P0ZS30AQ&ved=0ahUKEwj9w6XA643_AhUrS_EDHVHKDUoQ4dUDCA8&uact=5&oq=Prototype+2+hata&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAzIKCAAQRxDWBBCwAzIKCAAQRxDWBBCwAzIKCAAQRxDWBBCwAzIKCAAQRxDWBBCwAzIKCAAQRxDWBBCwAzIKCAAQRxDWBBCwAzIKCAAQRxDWBBCwAzIKCAAQRxDWBBCwA0oECEEYAFCTAliTAmDXAmgBcAB4AIABG4gBG5IBATGYAQCgAQHIAQjAAQE&sclient=gws-wiz-serp Artı 0 Eksi
imnotagamer dedi: Ben sorunun korsandan olabileceği ihtimali üzerinde durup arkadaşı bu ihtimali ortadan kaldırabileceği şekilde yönlendirdim. İstiyorsan ve bildiğin bir şey varsa sen de bir yönlendirmede bulunabilirsin. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey yok Steamda oyun sorunlu. https://www.google.com/search?q=Prototype+2+hata&rlz=1C1GCEA_enTR1026TR1026&ei=c_NtZL2-L6uWxc8P0ZS30AQ&ved=0ahUKEwj9w6XA643_AhUrS_EDHVHKDUoQ4dUDCA8&uact=5&oq=Prototype+2+hata&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAzIKCAAQRxDWBBCwAzIKCAAQRxDWBBCwAzIKCAAQRxDWBBCwAzIKCAAQRxDWBBCwAzIKCAAQRxDWBBCwAzIKCAAQRxDWBBCwAzIKCAAQRxDWBBCwAzIKCAAQRxDWBBCwA0oECEEYAFCTAliTAmDXAmgBcAB4AIABG4gBG5IBATGYAQCgAQHIAQjAAQE&sclient=gws-wiz-serp
KS KS Mehmet_Talha Centipat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #12 maduvedu dedi: Prototype serisi problemli. Genişletmek için tıkla... Aynı setupu başka bilgisayarımda çalıştırmıştım gayet sorunsuzdu fakat şimdi çalıştırmadı Artı 0 Eksi
maduvedu dedi: Prototype serisi problemli. Genişletmek için tıkla... Aynı setupu başka bilgisayarımda çalıştırmıştım gayet sorunsuzdu fakat şimdi çalıştırmadı
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.313 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 24 Mayıs 2023 #13 @Umut000 Hangi oyunu internetten aratırsan arat, sorun ve hata ile karşılaşan binlerce kişi çıkar. Hangi markayı aratırsan arat, o marka ile ilgili binlerce şikayet alırsın. Hangi arabayı aratırsan arat, o araba ile ilgili şikayet eden binlerce kişi çıkar. Hangi dine mensup olursan ol, o dini eleştiren çıkar. O zaman hiçbir şeye sahip olmayalım, münasip yerimize yaprak koyup elimize mızrağı alıp mağaralarda yaşayalım, uygun mudur? Artı 0 Eksi
@Umut000 Hangi oyunu internetten aratırsan arat, sorun ve hata ile karşılaşan binlerce kişi çıkar. Hangi markayı aratırsan arat, o marka ile ilgili binlerce şikayet alırsın. Hangi arabayı aratırsan arat, o araba ile ilgili şikayet eden binlerce kişi çıkar. Hangi dine mensup olursan ol, o dini eleştiren çıkar. O zaman hiçbir şeye sahip olmayalım, münasip yerimize yaprak koyup elimize mızrağı alıp mağaralarda yaşayalım, uygun mudur?
S STRoNq Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 8 8 Haziran 2023 #14 bendede acılmamıstı onceden bir yerde okumuştum 8 çekirdekli ve üstü işlemcilerle alakalı bir problemi var oyunun o yüzden acılmıyor. diye biliyorum tam ne sorunu nedir bilmiyorum. Artı 0 Eksi
bendede acılmamıstı onceden bir yerde okumuştum 8 çekirdekli ve üstü işlemcilerle alakalı bir problemi var oyunun o yüzden acılmıyor. diye biliyorum tam ne sorunu nedir bilmiyorum.