Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 26 Şubat 2024 #1 Merhaba. 2 kez bilgisayara format attım ama gene hala aynı durumda. Saved kısmına biraz ilerledikten sonra basıyorum fakat gene oyunun en başına geliyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Oyun orijinal Steam'den aldım.
Merhaba. 2 kez bilgisayara format attım ama gene hala aynı durumda. Saved kısmına biraz ilerledikten sonra basıyorum fakat gene oyunun en başına geliyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Oyun orijinal Steam'den aldım.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.491 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu dener misin? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu dener misin?
KS KS Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 26 Şubat 2024 #3 KafadanKontak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu dener misin? Genişletmek için tıkla... Yok hocam hala baştan başlıyor. Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu dener misin? Genişletmek için tıkla... Yok hocam hala baştan başlıyor.