Prototype 2 oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Umut06001

Decapat
Daha fazla  
Oyunu Steam'den satın aldım. Dosyaları tamamen yükledim. Oyunu açılırken direktmen koyu gri bir ekran verip tekrar masaüstüne atıyor. Hiçbir dosya eksik ya da bir error vermiyor.
İnternetten, Steam'dan, Epic Games'den ve birçok siteden oyunu silip silip tekrar yükledim.
Olmadı PC'yi formatladım fakat sorun hala aynı.

Windows 10 son sürüm ve bir önceki sürümünü de denedim.
  • i5 9700 9. nesil.
  • 16 GB HyperX 8+8 GB RAM
  • 1050 Ti Gaming X.
  • Haypx SSD 1 TB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu Steam'den satın aldım. Dosyaları tamamen yükledim. Oyunu açılırken direktmen koyu gri bir ekran verip tekrar masaüstüne atıyor. Hiçbir dosya eksik ya da bir error vermiyor.
İnternetten, Steam'dan, Epic Games'den ve birçok siteden oyunu silip silip tekrar yükledim.
Olmadı PC'yi formatladım fakat sorun hala aynı.

Windows 10 son sürüm ve bir önceki sürümünü de denedim.
  • i5 9700 9. nesil.
  • 16 GB HyperX 8+8 GB RAM
  • 1050 Ti Gaming X.
  • Haypx SSD 1 TB.

Sistemini belirti misin.

Oyunun exe'sinin olduğu klasörde yeni bir metin belgesi oluştur. Metin belgesinin aç, aşağıdakini yaz ve farklı kaydet diyerek .txt kısmını .cmd olarak değiştir kaydet ve o cmd dosyası ile çalıştırmayı dene. Umarım işe yarar.
Kod:
@REM
@start /affinity F prototypef.exe

Oyunun exe'sinin olduğu klasörde yeni bir metin belgesi oluştur. Metin belgesinin aç, aşağıdakini yaz ve farklı kaydet diyerek .txt kısmını .cmd olarak değiştir kaydet ve o cmd dosyası ile çalıştırmayı dene. Umarım işe yarar.
Kod:
@REM
@start /affinity F prototypef.exe

TXT kısmını CMD olarak değiştiremiyorum, izin vermiyor.

TXT kısmını CMD olarak değiştiremiyorum, izin vermiyor.
Dosya uzantısını göremiyorsanız herhangi bir klasör açıkken Görünüm sekmesinden dosya adı uzantılarını açın veya klasör seçeneklerinden de açabilirsiniz. Oyunun yüklü olduğu dizinde böyle bir işleme izin vermiyorsa masaüstünde bu dosyayı oluşturup oyunun yüklü olduğu dizine atabilirsiniz.

Asıl derdim şu prototype 2'yi oynuyorum bir müddet sonra yaklaşık 10 ila 15 dakika arasında oynadıktan sonra hiçbir sebep göstermeden beni oyundan atıyor sebebini bir türlü bulamadım Steam üzerinden yükledim oyunu her türlü şeyi denedim ama beceremedim yardım eder misiniz?
Dosya uzantısını göremiyorsanız herhangi bir klasör açıkken Görünüm sekmesinden dosya adı uzantılarını açın veya klasör seçeneklerinden de açabilirsiniz. Oyunun yüklü olduğu dizinde böyle bir işleme izin vermiyorsa masaüstünde bu dosyayı oluşturup oyunun yüklü olduğu dizine atabilirsiniz.
söylediğiniz seçenekler görünmüyo sadece simgeler ile alakalı yazılar var txt kısmında yine aynı sadece değiştirebiliyorum tam görünüm yada metin belgeleri (*.txt) kayıt türü olarak bu ikisi mevcut

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı