Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 362 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 RAM 8gb Ekran kartı Asus rog strix Rx570 8gb Anakart Msi A320pro m İşlemci Amd ryzen 3 3100 Merhaba, benim sorunum Prototype 2 oyununda ekran titriyor. Araştırdım ama yapamadım yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2022
Merhaba, benim sorunum Prototype 2 oyununda ekran titriyor. Araştırdım ama yapamadım yardımcı olur musunuz?
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #2 Şunu devre dışı bırakın. Oyun daha akıcı olacaktır. Oyun ayarlarında V-Sync varsa açın açıksa kapatın. Artı 0 Eksi
Şunu devre dışı bırakın. Oyun daha akıcı olacaktır. Oyun ayarlarında V-Sync varsa açın açıksa kapatın.
KS KS Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 362 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #3 Denedim ama maalesef hicbirşeye yaramadı İAC uyumlu tüketici denetimi aygıtının hepsini mi kapatmam gerekiyor en bastakini devre dışı bıraktım V-Sync kapattım Artı 0 Eksi
Denedim ama maalesef hicbirşeye yaramadı İAC uyumlu tüketici denetimi aygıtının hepsini mi kapatmam gerekiyor en bastakini devre dışı bıraktım V-Sync kapattım
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #4 Don Juan Bolsa dedi: Denedim ama maalesef hicbirşeye yaramadı İAC uyumlu tüketici denetimi aygıtının hepsini mi kapatmam gerekiyor en bastakini devre dışı bıraktım V-Sync kapattım Genişletmek için tıkla... Motion blur varsa onu da kapatıp deneyin. Gösterdiğimi kapattığınızda değişmediyse tekrar aktif edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Don Juan Bolsa dedi: Denedim ama maalesef hicbirşeye yaramadı İAC uyumlu tüketici denetimi aygıtının hepsini mi kapatmam gerekiyor en bastakini devre dışı bıraktım V-Sync kapattım Genişletmek için tıkla... Motion blur varsa onu da kapatıp deneyin. Gösterdiğimi kapattığınızda değişmediyse tekrar aktif edebilirsiniz.
KS KS Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 362 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #5 Sorunu grafik bir tık düsürdum cozdum artik olmuyor. Kapattigim seyi nasıl aktif edebilirim? Artı 0 Eksi
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #6 Don Juan Bolsa dedi: Sorunu grafik bi tık düsürdum cozdum artik olmuyo kapattigim seyi nasil aktif edebilirim Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp aktif edin. Artı 0 Eksi
Don Juan Bolsa dedi: Sorunu grafik bi tık düsürdum cozdum artik olmuyo kapattigim seyi nasil aktif edebilirim Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp aktif edin.
KS KS Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 362 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #7 Çok teşekkür ederim ilginiz için Artı 0 Eksi
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #8 Don Juan Bolsa dedi: Çok teşekkür ederim ilginiz için Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Artı 0 Eksi