Çözüldü Prototype 2 siyah ekran ve crash

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Yer
Ojom - Umbara
Arkadaşlar merhaba, oyunu Steam üzerinden satın aldım, yükleyip bitirdim ve 1 2 ay sonra tekrar oynamak istedim, yeni oyuna başladım 1 2 görev yapıp oyundan çıktım her şey normaldi fakat akşam tekrar açtığımda ilk giriş ekranında entera bastıkdan sonra oyundan atmaya başladı. Oyunu silip tekrar kurdum ama nafile, sorun Save dosyalarından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sistem özelliklerim:

• XFX RX590.
  • Ryzen 5 2600.
  • Adata 2x8 16 GB RAM 3000MHz.
  • Corsair 550W 80P PSU.
  • ASUS B450M-K.
  • Seagate 1TB HDD.
  • Kingston 240GB SSD.
  • Windows 10 sürüm 1909.

Çözüm
Anladım. Save dosyanızı kesip başka bir konuma taşıyarak denediniz mi?

Merhaba sorunu aşağıdaki adımları yaparak çözdüm. Yardımınız için teşekkürler.
  1. "Aygıt yöneticisi"ne gidin
  2. İnsan Arayüz Cihazları"na gidin
  3. "HID uyumlu tüketici kontrol cihazı"na sağ tıklayın
  4. "Devre Dışı Bırak"ı tıklayın
  5. Ardından Prototip 2'yi çalıştırın
Nasıl yapabilirim acaba :D , sitede Save ile ilgili bir şey göremedim.

Save değil zaten dostum. Sildiysen belgelerden bir şey kayıtlı oyun dosyan yoktur. Var olanlarda oyunun kaydettiği bir aşamadır. Menü'ye ilk kes ulaştın gibi falan.

Senin oyunun siyah ekranda kalıyor. Ayar yapman gerektiğini düşünüyorum. Ayar yaptıktan sonra salt okunur yap, oyun değiştirmesin.

İngilizce link atıp gitmeyi sevmiyorum. Bu sitede anlatılıyor. Ne anlatılıyor? Milyon tane rehber var, adam hangisini yapacağını nereden bilecek. Kaldı ki İngilice biliyor musun diye sorduk mu?

Oyun aşırı fazla CPU çekirdeği olunca çöküyor. Geri zekalı geliştiricileri ileriye dönük hesap yapmayıp üstüne de oyunu güncellemeyi bıraktıkları için böyle bir sorun olabiliyor. HT/SMT kapatır dener misin BIOS'tan?

Ya da bunu dene CMD üzerinden:

Kod:
cmd.exe /c start /affinity 0xFF "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Prototype 2\prototype2.exe"

İngilizce link atıp gitmeyi sevmiyorum. Bu sitede anlatılıyor. Ne anlatılıyor? Milyon tane rehber var, adam hangisini yapacağını nereden bilecek. Kaldı ki ingilice biliyor musun diye sorduk mu?

Oyun aşırı fazla CPU çekirdeği olunca çöküyor. Geri zekalı geliştiricileri ileriye dönük hesap yapmayıp üstüne de oyunu güncellemeyi bıraktıkları için böyle bir sorun olabiliyor. HT/SMT kapatır dener misin BIOS'tan?

Ya da bunu dene CMD üzerinden:

Kod:
cmd.exe /c start /affinity 0xFF "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Prototype 2\prototype2.exe"

Merhaba dediklerinizi yaptım fakat olmadı, hatırlatmak isterim ben oyunu sıkıntısız bir şekilde oynayıp bitirdim, zor modda yeni bir slot açtıkdan sonra sorun başladı.

Anladım. Save dosyanızı kesip başka bir konuma taşıyarak denediniz mi?

Merhaba sorunu aşağıdaki adımları yaparak çözdüm. Yardımınız için teşekkürler.
  1. "Aygıt yöneticisi"ne gidin
  2. İnsan Arayüz Cihazları"na gidin
  3. "HID uyumlu tüketici kontrol cihazı"na sağ tıklayın
  4. "Devre Dışı Bırak"ı tıklayın
  5. Ardından Prototip 2'yi çalıştırın

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı