Arkadaşlar merhaba, oyunu Steam üzerinden satın aldım, yükleyip bitirdim ve 1 2 ay sonra tekrar oynamak istedim, yeni oyuna başladım 1 2 görev yapıp oyundan çıktım her şey normaldi fakat akşam tekrar açtığımda ilk giriş ekranında entera bastıkdan sonra oyundan atmaya başladı. Oyunu silip tekrar kurdum ama nafile, sorun Save dosyalarından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Save değil zaten dostum. Sildiysen belgelerden bir şey kayıtlı oyun dosyan yoktur. Var olanlarda oyunun kaydettiği bir aşamadır. Menü'ye ilk kes ulaştın gibi falan.
Senin oyunun siyah ekranda kalıyor. Ayar yapman gerektiğini düşünüyorum. Ayar yaptıktan sonra salt okunur yap, oyun değiştirmesin.
İngilizce link atıp gitmeyi sevmiyorum. Bu sitede anlatılıyor. Ne anlatılıyor? Milyon tane rehber var, adam hangisini yapacağını nereden bilecek. Kaldı ki İngilice biliyor musun diye sorduk mu?
Oyun aşırı fazla CPU çekirdeği olunca çöküyor. Geri zekalı geliştiricileri ileriye dönük hesap yapmayıp üstüne de oyunu güncellemeyi bıraktıkları için böyle bir sorun olabiliyor. HT/SMT kapatır dener misin BIOS'tan?
İngilizce link atıp gitmeyi sevmiyorum. Bu sitede anlatılıyor. Ne anlatılıyor? Milyon tane rehber var, adam hangisini yapacağını nereden bilecek. Kaldı ki ingilice biliyor musun diye sorduk mu?
Oyun aşırı fazla CPU çekirdeği olunca çöküyor. Geri zekalı geliştiricileri ileriye dönük hesap yapmayıp üstüne de oyunu güncellemeyi bıraktıkları için böyle bir sorun olabiliyor. HT/SMT kapatır dener misin BIOS'tan?
Merhaba dediklerinizi yaptım fakat olmadı, hatırlatmak isterim ben oyunu sıkıntısız bir şekilde oynayıp bitirdim, zor modda yeni bir slot açtıkdan sonra sorun başladı.