Prototype açılmıyor

Emirhan0619

Femtopat
Daha fazla  
Oyunu Steam üzerinden başlatıyorum başta normal gibi geliyor her şey ayarlayıp, zorluğu seçip, oyuna girdiğimde yükleme ekranından sonra atıyor.

Oyunu Steam üzerinden başlatıyorum başta normal gibi geliyor her şey ayarlayıp, zorluğu seçip, oyuna girdiğimde yükleme ekranından sonra atıyor.
Alttaki videodaki gibi yapmanı öneririm
Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlamadıysan anlatayım görev yöneticisinden ayrıntılar sekmesine git oradan Steam.exe'yi bul, Sağ tıkla ve "benzeşmeyi ayarla" seçeneğini seç. Tüm tikleri kaldır ve CPU tiklerinden sadece 0,1,2,3'ü tikli olarak bırak daha sonrasında tamam tuşuna basıp prototype' a gir. Oyundan atma sorunun ortadan kalkacak. yalnız steamden çıkış yaparsan yine prototype' ı oynamak istersen bu adımları tekrarlaman gerekecek bilgin olsun. Sorunun çözülürse dönüş yaparsın.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
İşlerden dolayı bilgisayarı pek elime alamıyorum Prototype'ı silmiştim ancak müsait bir zamanda tekrar deneyebilirim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…