Y Yekte Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 7 Nisan 2021 #1 Dün Prototype aldım nostalji olsun diye fakat oyun inanılmaz kasıyor 7 FPS falan sistemim de çok iyi olmasına rağmen. Bunun bir çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2021
Dün Prototype aldım nostalji olsun diye fakat oyun inanılmaz kasıyor 7 FPS falan sistemim de çok iyi olmasına rağmen. Bunun bir çözümü var mıdır?
Vivaldi12 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 7 Nisan 2021 #2 Nedenini bilmiyorum. Oyunların yeni mimarilere göre optimize edilmemiş olmasından kaynaklanıyor sanırım. Benim de sistemim iyi şu an. Fakat eski oyunlarda genelde sabit 60 FPS civarı görüyorum. Artı 0 Eksi
Nedenini bilmiyorum. Oyunların yeni mimarilere göre optimize edilmemiş olmasından kaynaklanıyor sanırım. Benim de sistemim iyi şu an. Fakat eski oyunlarda genelde sabit 60 FPS civarı görüyorum.
woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 7 Nisan 2021 #3 Bende de eski oyunlarda öyle oluyor. Çünkü o zamana göre sadece 30FPS vardı. Şimdi sistemler çok iyi olmaya başladı. Artı 0 Eksi
Bende de eski oyunlarda öyle oluyor. Çünkü o zamana göre sadece 30FPS vardı. Şimdi sistemler çok iyi olmaya başladı.
Batuhan1352 Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #4 aygıt yöneticisinden insan arabirim kaynaklarına girip hıd tüketicisilerini kapatın artık kaç tane varsa fps yükseltir Artı 0 Eksi
aygıt yöneticisinden insan arabirim kaynaklarına girip hıd tüketicisilerini kapatın artık kaç tane varsa fps yükseltir