K KaranlikOlan Femtopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 Oyunun çevirisinin beta sürümünün çıkacağı yönünde bir açıklama vardı bununla ilgili bir gelişme var mı?
Oyunun çevirisinin beta sürümünün çıkacağı yönünde bir açıklama vardı bununla ilgili bir gelişme var mı?
Bioxin Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 341 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Temmuz 2022 #2 Oyunun şu an da bir Türkçe yaması yok diye biliyorum.
K King Of Legends Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 Evet var internetten indirebilirsin.
Bioxin Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 341 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Temmuz 2022 #4 KaranlikOlan dedi: Oyunun çevirisinin beta sürümünün çıkacağı yönünde bir açıklama vardı bununla ilgili bir gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece oyunun menüsünün Türkçe yaması var galiba.
KaranlikOlan dedi: Oyunun çevirisinin beta sürümünün çıkacağı yönünde bir açıklama vardı bununla ilgili bir gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece oyunun menüsünün Türkçe yaması var galiba.
K KaranlikOlan Femtopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #5 King Of Legends dedi: Evet var internetten indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... link var mı kendin kurup oynadığın?
King Of Legends dedi: Evet var internetten indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... link var mı kendin kurup oynadığın?
SungurTekin21 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fırıncı 15 Temmuz 2022 #6 Sadece oyun içi konuşmalar Arayüzü çevirmemişler
K King Of Legends Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #7 KaranlikOlan dedi: Link var mı kendin kurup oynadığın? Genişletmek için tıkla... Var ama izin vermiyor Technopat dosya co yasak diye atamıyorum.
KaranlikOlan dedi: Link var mı kendin kurup oynadığın? Genişletmek için tıkla... Var ama izin vermiyor Technopat dosya co yasak diye atamıyorum.