Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #1 Böyle uçmalı-kaçmalı, rahatlatıcı bir oyun arıyorum. Spider-Man PC'ye çıktı ama fiyatı biraz pahalı. Süper güçlerimizin olduğu, tek seferde birçok insanı öldürebildiğimiz bir oyun lazım.
Böyle uçmalı-kaçmalı, rahatlatıcı bir oyun arıyorum. Spider-Man PC'ye çıktı ama fiyatı biraz pahalı. Süper güçlerimizin olduğu, tek seferde birçok insanı öldürebildiğimiz bir oyun lazım.
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 24 Ağustos 2022 #2 Prototype 2.
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #3 Death_9 dedi: Prototype 2. Genişletmek için tıkla... Bu cevap için güzel bir araştırma yapmış olmalısın
Death_9 dedi: Prototype 2. Genişletmek için tıkla... Bu cevap için güzel bir araştırma yapmış olmalısın
fn Xivilai Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #4 Shadow Warrior 2 olabilir sanırım. FPS olarak Doom mutlaka duyup görmüşsündür.
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #5 fn Xivilai dedi: Shadow Warrior 2 olabilir sanırım. FPS olarak Doom mutlaka duyup görmüşsündür. Genişletmek için tıkla... Böyle daha çok şehri yok etme üzerine bir oyun arıyorum. Doom eternal oynadim bitirdim.
fn Xivilai dedi: Shadow Warrior 2 olabilir sanırım. FPS olarak Doom mutlaka duyup görmüşsündür. Genişletmek için tıkla... Böyle daha çok şehri yok etme üzerine bir oyun arıyorum. Doom eternal oynadim bitirdim.
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 25 Ağustos 2022 #6 Spider-man: Web of Shadows olabilir.
Ravenholm Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 3 25 Ağustos 2022 #7 Playstation varsa Infamous serisine bakabilirsin. Pc'de Sunset Overdrive güzel oyundur parkur aksyon Game pass'te mevcut.
Playstation varsa Infamous serisine bakabilirsin. Pc'de Sunset Overdrive güzel oyundur parkur aksyon Game pass'te mevcut.
Empire of game Centipat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #8 Saints Row ve Just Cause serilerine bakmanızı öneririm hocam tam sizlik.
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #9 Ravenholm dedi: Playstation varsa Infamous serisine bakabilirsin. Pc'de Sunset Overdrive güzel oyundur parkur aksyon Game pass'te mevcut. Genişletmek için tıkla... Sunset overdrive hoşuma gitti. Deneyeceğim. Empire of game dedi: Saints Row ve Just Cause serilerine bakmanızı öneririm hocam tam sizlik. Genişletmek için tıkla... Just cause oynadım, biraz çocukça geldi bana, aynı şekilde saints row da öyle. Ben şehri yakıp yıkmak, insanları parçalamak istiyorum.
Ravenholm dedi: Playstation varsa Infamous serisine bakabilirsin. Pc'de Sunset Overdrive güzel oyundur parkur aksyon Game pass'te mevcut. Genişletmek için tıkla... Sunset overdrive hoşuma gitti. Deneyeceğim. Empire of game dedi: Saints Row ve Just Cause serilerine bakmanızı öneririm hocam tam sizlik. Genişletmek için tıkla... Just cause oynadım, biraz çocukça geldi bana, aynı şekilde saints row da öyle. Ben şehri yakıp yıkmak, insanları parçalamak istiyorum.