Prototype TR Alfa Yama (15.02.2022)

TR yama konusunda bu oyun kadar problemli yama yoktur herhalde. Bir türlü gelemedi. Translate yama bile yaptılar o da yarım çıktı.

İfadeler: AGI
Adamlar çeviriyi bitirmişler programlamada sıkıntı yaşıyorlar galiba bana çevrilmiş belgeleri verseler hallederim

Adamlar çeviriyi bitirmişler programlamada sıkıntı yaşıyorlar galiba bana çevrilmiş belgeleri verseler hallederim
Ben oyuna 2 tane yama kurdum öyle oynuyorum. Biri bu yama diğeri makine çeviri. Makine çeviriyi yükleyince flahback sahneleri Türkçe oluyor. Sadece Karen ve kız kardeşimiz ile konuştuğumuz yerler Türkçe olmuyor. Bu yamayı yükleyince arayüz filan Türkçe oluyor. Yani ikisi birlikte %10 - %20 arasında bir civarda Türkçeleşiyor oyun.

Konuyu hortlatıyorum ama yama iptal mi oldu acaba

Arkadaşlar boşuna beklemeyin proje iptal oldu adamlar öldü galiba ses seda yok çünkü

Yamanın çıkmasını bekleyeli 1 yıldan fazla oldu. Kör bile koklaya koklaya çevirirdi şimdiye kadar.

Ben ingilizce öğrendim gerek yok artık. Kalan arkadaşlara başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…