Kaaaaan Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #1 Proxychains nedir? Ne işe yarar? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2021
aliaksandr Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 1.587 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 5 Ekim 2021 #11 naberinnaberi dedi: Yani ben bildiklerimi yazıyorum dermekki yanlış biliyormuşum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir arama motoruna " Tor çalışma mantığı " yazdığımızda, görsellere tıklayınca gördüklerimiz bizi doğruluyor. Ben Tor ile proxychain birebir aynıdır demiyorum ama Tor da proxychaining yaparak kullanıcıyı internete bağlar. Dosya Ekleri image-20170228-13104-ylxylj.png 392,3 KB · Görüntüleme: 73 Artı 0 Eksi
naberinnaberi dedi: Yani ben bildiklerimi yazıyorum dermekki yanlış biliyormuşum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir arama motoruna " Tor çalışma mantığı " yazdığımızda, görsellere tıklayınca gördüklerimiz bizi doğruluyor. Ben Tor ile proxychain birebir aynıdır demiyorum ama Tor da proxychaining yaparak kullanıcıyı internete bağlar.