Çözüldü ProxySettingsPerUser ayarı sürekli "0" oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zfr3647

Hectopat
Daha fazla  
ProxySettingsPerUser-0 oluyor. Bilgisayarı her yeniden başlatmamda 1 yapmazsam bağlantınız özel değil hatası veriyor tüm tarayıcılar. İnternetten çözümlere baktım, sadece Regedit'ten ProxySettingsPerUser bulup değeri 1 yapmam sorunu çözdü. O da her yeniden başlatmada gidiyor. Anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
@Recep Baltaş abi müsait olduğun bir zamanda yardımcı olabilir misin?
Yanlış resim yüklemişim özür dilerim

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    162,6 KB · Görüntüleme: 369
Son düzenleme:
Deniyorum, inşallah basit bir malware yüzündendir, düzelirse yazacağım.
DriverIdentifier yüzünden bir reg key girilmiş, bir daha yüklemeyin o programı, çözüldü.

Son düzenleme:
Aynı sorunu 2 3 gündür yaşamaktayım, lakin Malware yazılımını görene kadar. Denedim sorunum çözüldü diyebilirim fakat işin ilginç yanı Regedit üzerinden sürekli değerini değiştirdiğim "ProxySettingsPerUser" tarama ve tehdit kaldırma sonrasında yok oldu. Bu durumla karşılaşan var mı?

Windowsu lisanslama yazılımlarıyla etkinleştirdiğinizde bu sorunla kaşılaşabilirsiniz. Çözümü videoda var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…