İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 27 Şubat 2014 #11 Arkadaşım hiç FN fonksiyonu olan klavye kullanmadın mı ? Kullanmadıysan klavyenin marka modelini yaz veya fotoğrafını koy nasıl yapacağını anlatalım.
Arkadaşım hiç FN fonksiyonu olan klavye kullanmadın mı ? Kullanmadıysan klavyenin marka modelini yaz veya fotoğrafını koy nasıl yapacağını anlatalım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 27 Şubat 2014 #12 Fn olacağını sanmıyorum zira klavyesi masaüstü bir klavye. Aygıt Yöneticis üzerinden klavyeyi silip yeniden yükleyebilirsin.
Fn olacağını sanmıyorum zira klavyesi masaüstü bir klavye. Aygıt Yöneticis üzerinden klavyeyi silip yeniden yükleyebilirsin.
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 27 Şubat 2014 #13 Bende logitech k360 var. Bu klavyede FN tuşları var. Belki bu tarz klavyesi varsa nasıl kullanacağı konusunda yardımcı olabilirdik.
Bende logitech k360 var. Bu klavyede FN tuşları var. Belki bu tarz klavyesi varsa nasıl kullanacağı konusunda yardımcı olabilirdik.
Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 28 Şubat 2014 #14 yildirim451 dedi: Bende logitech k360 var. Bu klavyede FN tuşları var. Belki bu tarz klavyesi varsa nasıl kullanacağı konusunda yardımcı olabilirdik. Genişletmek için tıkla... Recep abinin de dediği gibi masaüstü klavye. - - - Güncellendi - - - Recep Baltaş dedi: Fn olacağını sanmıyorum zira klavyesi masaüstü bir klavye. Aygıt Yöneticis üzerinden klavyeyi silip yeniden yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki Recep abi adımları uygulayacağım. - - - Güncellendi - - - Recep abi dediklerini yaptım fakat yine olmadı. Çözümü nedir ?
yildirim451 dedi: Bende logitech k360 var. Bu klavyede FN tuşları var. Belki bu tarz klavyesi varsa nasıl kullanacağı konusunda yardımcı olabilirdik. Genişletmek için tıkla... Recep abinin de dediği gibi masaüstü klavye. - - - Güncellendi - - - Recep Baltaş dedi: Fn olacağını sanmıyorum zira klavyesi masaüstü bir klavye. Aygıt Yöneticis üzerinden klavyeyi silip yeniden yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki Recep abi adımları uygulayacağım. - - - Güncellendi - - - Recep abi dediklerini yaptım fakat yine olmadı. Çözümü nedir ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 1 Mart 2014 #15 Tuş çalışmıyor derken bana nasıl çalışmadığını bir anlatır mısın. Bu tuşun nasıl çalıştığını biliyor musun her şeyden önce, ona bir bakalım
Tuş çalışmıyor derken bana nasıl çalışmadığını bir anlatır mısın. Bu tuşun nasıl çalıştığını biliyor musun her şeyden önce, ona bir bakalım
Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 1 Mart 2014 #16 Aynı tuş üzerinde "SysRq" adlı bir ibare de var. O yüzden PrintScreen tuşuna bastığım da Sistem Özellikleri karşıma geliyor
Aynı tuş üzerinde "SysRq" adlı bir ibare de var. O yüzden PrintScreen tuşuna bastığım da Sistem Özellikleri karşıma geliyor
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 8 Mart 2014 #17 Klavyedeki F-Lock tuşuna basın. Ayrıca Print Screen'e basınca ekran görüntüsü alır. Paint'e girip yapıştırabilirsiniz görüntüyü. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2014
Klavyedeki F-Lock tuşuna basın. Ayrıca Print Screen'e basınca ekran görüntüsü alır. Paint'e girip yapıştırabilirsiniz görüntüyü.
Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 9 Mart 2014 #18 Burak Alkan dedi: Klavyedeki F-Lock tuşuna basın. Ayrıca Print Screen'e basınca ekran görüntüsü alır. Paint' girip yapıştırabilirsiniz görüntüyü. Genişletmek için tıkla... Klavyemde F-Lock tuşu yok malesef.
Burak Alkan dedi: Klavyedeki F-Lock tuşuna basın. Ayrıca Print Screen'e basınca ekran görüntüsü alır. Paint' girip yapıştırabilirsiniz görüntüyü. Genişletmek için tıkla... Klavyemde F-Lock tuşu yok malesef.
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 9 Mart 2014 #19 Sen bu tuşu nerede, ne amaçla kullanmak istiyorsun? Arkadaşlar detaylı şekilde açıklama yapmışlar.