Dyzex Kilopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2021 #1 Şu an 16 yaşındayım ve bıyıklarımı hiç jiletle almadım. Sadece arada bir makine ile alıyorum. İleride bu bıyığı bırakmak için nasıl bir yol izlemem lazım?
Şu an 16 yaşındayım ve bıyıklarımı hiç jiletle almadım. Sadece arada bir makine ile alıyorum. İleride bu bıyığı bırakmak için nasıl bir yol izlemem lazım?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 19 Mayıs 2021 #2 Bu kararı ileride almanı öneririm. Muhtemelen birkaç gün sonra vazgeçeceksin.
Dyzex Kilopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2021 #3 Akif dedi: Bu kararı ileride almanı öneririm. Muhtemelen birkaç gün sonra vazgeçeceksin. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum fakat sorumun cevabını alamadım.
Akif dedi: Bu kararı ileride almanı öneririm. Muhtemelen birkaç gün sonra vazgeçeceksin. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum fakat sorumun cevabını alamadım.