PS 2 çipsiz kopya oyun çalışır mı?

atosahin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PS2 alacağım ama adam çipsiz olduğunu söylüyor, orijinal oyunlar çok pahalı çipsiz PS2'ler kopya oyun açar mı? Nerede çip taktırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim 10 sene önce kimse PS2 oyunlarını orijinal oynayamıyordu, sen anlamıyor musun? Hepsiburada'dan PS2 oyunu bul bakayım bana.

Mesajlarımı dikkatli okursan yukarıda hatamı kabul ediyorum. Öneri olarak 40-50 TL'ye oyun alabilirsiniz diyorum sonra bu yanlışım düzeltiliyor. Bu ucuz oyunlarında korsan olduğunu öğreniyorum.

benim hatırladığım cipsiz çalışıyor iso formatını dvd ye yazarken 2x-4x hız ve cd yi finalize edince ben bir çok oyunu oynamıştım. ama bence hiç uğraşma çiple felan kadıköy yazıcıoğluna git onu ver üstünü tamamla ps3'e geç daha mantıklı.

2.el piyasasından eski üretilen orijinal oyunları satın almak mümkün. Kendim arattığımda 50-60 liraya set halinde 5-10 oyunun birden satıldığını gördüm. Bunları satın almak zor olmamalı.

Kanka onlarda kopya sadece üzerine resim basıyorlar zaten Türkiye'de o zamanlar orijinal oyun kavramı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…