Çözüldü PS 2 kolu bilgisayarda nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JEDIKILLERxx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kol ile PC'de Mortal Kombat oynayacağım ama tek bir sıkıntı var; kol PS2 kolu. Aparatlarını internette gördüm. Acaba aparatı alıp PC'ye taktığım zaman direkt algılar mı yoksa driver indirmek zorunda kalır mıyım?

Çözüm
PS2 kolu ve Xbox 360 kolu aynı PC'de çalışır. Oyunda destek varsa kullanılabilir. Adaptör ile PS2 kolunu direkt olarak kullanabilirsiniz. PS2 kolunda Xinput desteği olmadığı için Directinput olarak çalışır. x360ce emülatörü gibi programlarla kullanabilirsiniz.
Aparat alıp bağladığında direkt olarak kurulacağını düşünüyorum, eski bir kolda Driver'a falan gerek olmaz. Şahsen ben driversız kullandım sonra arkadaşlar çıkışmasın da.

Algılar. Destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. Kullananlar var. Bende adaptör yok fakat hem PC hem PS2 girişli kol var. Bir nevi aynı şey. PC'de sorunsuz çalışıyor.

Aparat alıp bağladığında direkt olarak kurulacağını düşünüyorum, eski bir kolda Driver'a falan gerek olmaz. Şahsen ben driversız kullandım sonra arkadaşlar çıkışmasın da.
Yani direkt algılar mı hani oyunu direkt açıp oynatırır mı? Bir de PS2 kolu ve Xbox 360 kolu aynı anda PC'de oynanır mı?

Yani direk algılar mı hani oyunu direk açıp oynatırır mı bir de bir PS2 kolu ve Xbox 360 kolu aynı anda PC de oynanır mı?

PS2 kolu ve Xbox kolu aynı anda oynanmaz diye düşünüyorum, oyun hangisine göre çalışacağını bilmeyebilir. (PES gibi oyunlarda kontrol cihazı 1-2-3.. Gibi seçenekler olduğundan o oyunlarda sorun olmaz) Her oyunu oynatır mı konusunda her oyunu oynatacağını sanmıyorum ve direkt olarak algılar evet. İşinize yarayan cevabımı çözüm işaretleyebilirsiniz.

PS2 kolu ve Xbox 360 kolu aynı PC'de çalışır. Oyunda destek varsa kullanılabilir. Adaptör ile PS2 kolunu direkt olarak kullanabilirsiniz. PS2 kolunda Xinput desteği olmadığı için Directinput olarak çalışır. x360ce emülatörü gibi programlarla kullanabilirsiniz.

Çözüm
PS2 kolu ve Xbox 360 kolu aynı PC'de çalışır. Oyunda destek varsa kullanılabilir. Adaptör ile PS2 kolunu direkt olarak kullanabilirsiniz. PS2 kolunda Xinput desteği olmadığı için directinput olarak çalışır. X360ce emülatörü gibi programlarla kullanabilirsiniz.

Mortal kombatx, Human Fel Flat ve Gang Beats ve Injustice Gods Among Us'te kullanılır mı?

Linkteki emülatörü oyunun klasörüne atıp çalıştırın. Çoğu oyunda işe yarıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı