Erayurun71717 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 602 Çözümler 1 4 Ocak 2022 #1 Elimde PS 2 var ama Memory Card yok nasıl Save yapabilirim? USB bellek ile yapilabiliyormus.
flitttermice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 1.415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #2 USB'yi PS2'ye göre formatlayıp yapılıyordu hatta film vb de izlinbiyordu lakin bu olayı 10 yıl önce yapmıştım gram aklıma bir şey gelmedi dostum...
USB'yi PS2'ye göre formatlayıp yapılıyordu hatta film vb de izlinbiyordu lakin bu olayı 10 yıl önce yapmıştım gram aklıma bir şey gelmedi dostum...
F@LC0N Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 209 Çözümler 2 4 Ocak 2022 #3 Zamanında bende uğraşmışdım. Yapamadım ama bende kart vardı öyle bakım dedim. Usb Belleğinizi Ps2 Memory Card Olarak Kullanabilirsiniz linke tıklayarak ulaşabilirsin. bilginiz yoksa pek uğraşmayın. İnternetten Memory Card alın bir adet.
Zamanında bende uğraşmışdım. Yapamadım ama bende kart vardı öyle bakım dedim. Usb Belleğinizi Ps2 Memory Card Olarak Kullanabilirsiniz linke tıklayarak ulaşabilirsin. bilginiz yoksa pek uğraşmayın. İnternetten Memory Card alın bir adet.