Geçmiş olsun hocam. PS2 retro sayılıyor o yüzden pahalıya satılıyor. Fakat burada(samsun) bazı PS salonları 300 TL bandında satıyor hala. Konuyu işaretleyeyim sahibinden GET ile size bulursam gönderebilirim. Bütçeniz nedir?
Geçmiş olsun hocam. PS2 retro sayılıyor o yüzden pahalıya satılıyor. Fakat burada(samsun) bazı PS salonları 300 TL bandında satıyor hala. Konuyu işaretleyeyim sahibinden GET ile size bulursam gönderebilirim. Bütçeniz nedir?
Güvenli olması için ve ucuz gönderim için GeT dedim hocam ücretsiz kargo ile göndereceğim zaten genel olarak sahibinden üzerinden bilgisayar parçaları satıyorum düzenli aralıklarla.
Güvenli olması için ve ucuz gönderim için GET dedim hocam ücretsiz kargo ile göndereceğim zaten genel olarak sahibinden üzerinden bilgisayar parçaları satıyorum düzenli aralıklarla.
Güvenli olması için ve ucuz gönderim için GET dedim hocam ücretsiz kargo ile göndereceğim zaten genel olarak sahibinden üzerinden bilgisayar parçaları satıyorum düzenli aralıklarla.
Hocam satılıyor burada salon sahipleri satıyor. Dükkanlarda. Bulursam ben gönderirim alıp. Bunlar sen internetten alınca fazla fiyat kargo ücreti falan çekerler.
Arkadaşlar, ben PS 2 almayı düşünüyordum ama pahalı. 2.el bile sahibinden almam orada GET yok var ama pahalı 1 kere dolandırıldım 1000 TL gg oldu. Neden pahalı ucuza nerede bulabilirim?
PS2 1. el bulman çok zordur. Çünkü PS2 üretimi yıllar önce durdu 1. el olması imkansız bence bulursan da dolar kurundan dolayı pahalı olur. (tamamen kendi düşüncem)