Çözüldü PS 2 out of range hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tug_55

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Elimde 9000 serisi bir PS2 var bakımları yeni yapıldı. Bu PS2'yi "PS2 to HDMI" adaptörü ile kendi 1080p monitörümde kullanıyorum. Ancak elimde olan 1280x1024 çözünürlüklü ve VGA çıkışlı monitörüme VGA to HDMI ve "PS2 to HDMI" ile bağlandığım zaman ekranda "out of range" hatası yazıyor. Aynı VGA kablo ve dönüştürücülerle 1080p monitörde sıkıntısız görüntü alabiliyorum. Bu sorunun çözümü için hangi yollara başvurabilirim? Gerçekten bir kaynak kıtlığı var bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-06-13-50-39-290_com.whatsapp.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2023-11-06-13-50-35-655_com.whatsapp.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2023-11-06-13-50-43-076_com.whatsapp.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 49
Çözüm
Maalesef ona ayıracak zamanım yok. :/ rca to VGA'ya da PS2 Linux kit yazarak bulabilirsin. TR'de 1.yi bulursun da 2. çok zor.

Çok teşekkür ederim hocam. Ayni zamanda benzer problem yaşayan biri olursa diye buraya not düşüyorum. Sorunu çözdüm. Cihazım Fmcb'li olduğu için bazı ayarlar yapabiliyorum. Opl üzerinden GSM ayarlarını değiştirip deneyerek monitörüme uygun çözünürlük ve hızları buldum. Artık aktif olarak kullanabiliyorum.
çare yeni ekran yani? Herhangi bir vga to hdmi dönüştürücü vs iş yapmıyor yani?

çare yeni ekran yani? Herhangi bir vga to hdmi dönüştürücü vs iş yapmıyor yani?
Hepsini denedim vga to hdmi kablosu ilede denedim,direk hdmi giricek şeklinde de denedim olmadı.Çare yeni ekran çünkü ps2 sinyalleri yeni monitörlerin çoğunu desteklemiyor.Zaten ''out of range'' demesinin sebebi bu.Yukarıda halleden arkadaşın monitörü desteklemese sadece opl de ekran gözükür sonra oyunlara girerken ekran yine aynı hatayı verirdi.Çare yeni ekran.

Yani benim araştırmama göre öyle,varsa çözümü biri anlatsın detayıyla ama olucağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…