2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 24 Kasım 2021 #11 arif0 dedi: DVD formatı derken neyi kastettiğini anlamadım. ISO ya da DVD-r olabilir cevabı. Genişletmek için tıkla... DVD-RW ya da DVD+RW olsaydı, DVD-r kullanın diyecektim ki, zaten öyleymiş. O zaman önceden yazdığım yöntemleri deneyin hocam.
arif0 dedi: DVD formatı derken neyi kastettiğini anlamadım. ISO ya da DVD-r olabilir cevabı. Genişletmek için tıkla... DVD-RW ya da DVD+RW olsaydı, DVD-r kullanın diyecektim ki, zaten öyleymiş. O zaman önceden yazdığım yöntemleri deneyin hocam.
ADANALI011 Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #12 arif0 dedi: DVD formatı derken neyi kastettiğini anlamadım. ISO ya da DVD-r olabilir cevabı. Eğer adaptör kullanacaksan bunu yapman lazım diye biliyorum. Şayet ben öyle yaptım. Çip kısmında amatörüm zaten çip ayarlarına erişemiyorum aşağıdaki sebepten dolayı. Genişletmek için tıkla... Adaptör kullanacağım yani onu kesinlikle ayarlatim o zaman o ayarıda yaparsam kesin görüntü gelir değil mi?
arif0 dedi: DVD formatı derken neyi kastettiğini anlamadım. ISO ya da DVD-r olabilir cevabı. Eğer adaptör kullanacaksan bunu yapman lazım diye biliyorum. Şayet ben öyle yaptım. Çip kısmında amatörüm zaten çip ayarlarına erişemiyorum aşağıdaki sebepten dolayı. Genişletmek için tıkla... Adaptör kullanacağım yani onu kesinlikle ayarlatim o zaman o ayarıda yaparsam kesin görüntü gelir değil mi?
yamankm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 1.733 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 / Ekran Kartı: EVGA RTX 2070 SUPER BLACK GAMING / Anakart: Asus PRIME B450M-K II / RAM: PNY XLR8 16GB (2X8GB) 3200MHz CL16 / HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM / SSD: Adata XPG SX8100 512GB Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #13 HDD bastığın DVD'lerden hızlı çalışır ve çok daha güzel bir menuye vesaire sahip olursun ve HDD şart değil flash bellek de olur.
HDD bastığın DVD'lerden hızlı çalışır ve çok daha güzel bir menuye vesaire sahip olursun ve HDD şart değil flash bellek de olur.
arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.060 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #14 ADANALI011 dedi: Adaptör kullanacağım yani onu kesinlikle ayarlatim o zaman o ayarıda yaparsam kesin görüntü gelir değil mi? Genişletmek için tıkla... Hangi adaptörü kullancaksan bir araştır ben PS2 to HDMI kullanıyorum. Diğerlerini bilmediğim için kesinlik veremiyorum. yamankm dedi: HDD bastığın DVD'lerden hızlı çalışır ve çok daha güzel bir menuye vesaire sahip olursun ve HDD şart değil flash bellek de olur. Genişletmek için tıkla... Flash bellek yavaş olur ve PS2 Slim de USB 1.1 var yavaş çalışırsa HDD parasına yazık olur.
ADANALI011 dedi: Adaptör kullanacağım yani onu kesinlikle ayarlatim o zaman o ayarıda yaparsam kesin görüntü gelir değil mi? Genişletmek için tıkla... Hangi adaptörü kullancaksan bir araştır ben PS2 to HDMI kullanıyorum. Diğerlerini bilmediğim için kesinlik veremiyorum. yamankm dedi: HDD bastığın DVD'lerden hızlı çalışır ve çok daha güzel bir menuye vesaire sahip olursun ve HDD şart değil flash bellek de olur. Genişletmek için tıkla... Flash bellek yavaş olur ve PS2 Slim de USB 1.1 var yavaş çalışırsa HDD parasına yazık olur.
yamankm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 1.733 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 / Ekran Kartı: EVGA RTX 2070 SUPER BLACK GAMING / Anakart: Asus PRIME B450M-K II / RAM: PNY XLR8 16GB (2X8GB) 3200MHz CL16 / HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM / SSD: Adata XPG SX8100 512GB Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #15 arif0 dedi: Hangi adaptörü kullancaksan bir araştır ben PS2 to HDMI kullanıyorum. Diğerlerini bilmediğim için kesinlik veremiyorum. Flash bellek yavaş olur ve PS2 Slim de USB 1.1 var yavaş çalışırsa HDD parasına yazık olur. Genişletmek için tıkla... Hocam PS2 fatim var biliyorum da söylüyorum
arif0 dedi: Hangi adaptörü kullancaksan bir araştır ben PS2 to HDMI kullanıyorum. Diğerlerini bilmediğim için kesinlik veremiyorum. Flash bellek yavaş olur ve PS2 Slim de USB 1.1 var yavaş çalışırsa HDD parasına yazık olur. Genişletmek için tıkla... Hocam PS2 fatim var biliyorum da söylüyorum
ADANALI011 Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #16 arif0 dedi: Hangi adaptörü kullancaksan bir araştır ben PS2 to HDMI kullanıyorum. Diğerlerini bilmediğim için kesinlik veremiyorum. Flash bellek yavaş olur ve PS2 Slim de USB 1.1 var yavaş çalışırsa HDD parasına yazık olur. Genişletmek için tıkla... reis şundan aldım daha doğrusu ürün geldi bana :Molix Mx-2630 Playstation 2 Ps2 To Hdmı Çevirici Converter Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor ADANALI011 dedi: Reis şundan aldım daha doğrusu ürün geldi bana:Molix Mx-2630 Playstation 2 Ps2 To Hdmı Çevirici Converter Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Genişletmek için tıkla... Bu ayarı yaparsam kesin çalışır değil mi RGB'den ycbpb crpr.
arif0 dedi: Hangi adaptörü kullancaksan bir araştır ben PS2 to HDMI kullanıyorum. Diğerlerini bilmediğim için kesinlik veremiyorum. Flash bellek yavaş olur ve PS2 Slim de USB 1.1 var yavaş çalışırsa HDD parasına yazık olur. Genişletmek için tıkla... reis şundan aldım daha doğrusu ürün geldi bana :Molix Mx-2630 Playstation 2 Ps2 To Hdmı Çevirici Converter Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor ADANALI011 dedi: Reis şundan aldım daha doğrusu ürün geldi bana:Molix Mx-2630 Playstation 2 Ps2 To Hdmı Çevirici Converter Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Genişletmek için tıkla... Bu ayarı yaparsam kesin çalışır değil mi RGB'den ycbpb crpr.
arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.060 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #17 ADANALI011 dedi: Reis şundan aldım daha doğrusu ürün geldi bana:Molix Mx-2630 Playstation 2 Ps2 To Hdmı Çevirici Converter Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bu ayarı yaparsam kesin çalışır değil mi RGB'den ycbpb crpr. Genişletmek için tıkla... Evet
ADANALI011 dedi: Reis şundan aldım daha doğrusu ürün geldi bana:Molix Mx-2630 Playstation 2 Ps2 To Hdmı Çevirici Converter Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bu ayarı yaparsam kesin çalışır değil mi RGB'den ycbpb crpr. Genişletmek için tıkla... Evet
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 24 Kasım 2021 #18 Fat kasa ise al bir tane network adaptör doldur HDD'yi oyunla oyna sabaha kadar.
ADANALI011 Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #19 393060 dedi: Fat kasa ise al bir tane network adaptör doldur HDD'yi oyunla oyna sabaha kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam adam oyunları da yükleyecek.
393060 dedi: Fat kasa ise al bir tane network adaptör doldur HDD'yi oyunla oyna sabaha kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam adam oyunları da yükleyecek.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 25 Kasım 2021 #20 ADANALI011 dedi: Hocam adam oyunları da yükleyecek. Genişletmek için tıkla... Aslında demek istediğim network adaptör ile bağlarsanız HDD'yi gayet de güzel birseklide hızlı oluyor. Yüklesin hocam istediğinz bütün oyunları yuklettirin ona.
ADANALI011 dedi: Hocam adam oyunları da yükleyecek. Genişletmek için tıkla... Aslında demek istediğim network adaptör ile bağlarsanız HDD'yi gayet de güzel birseklide hızlı oluyor. Yüklesin hocam istediğinz bütün oyunları yuklettirin ona.