PS 2'de USB'ye nasıl save yapılır?

Elimde çipli bir PS 2 Slim var. 70004 ve Memory Card'ım yok. USB'yi Memory Card gibi kullanma şansım var mı?
OPL ile VMC kullanarak yapabilirsiniz. Bazı oyunlarda sıkıntı çıkarıyor ama iş görüyor. (Mesela Midnight Club 3 sıkıntı yapan oyunlardan biri. Oyun spesifik yerlerde konsolu donduruyor ve VMC corrupt oluyor. Sırf bu yüzden oyuna ara verdim, memory card satın aldığımda başlayacağım.)
Oyunları OPL üzerinden açmanız gerekiyor, yani DVD oyunlarında çalışmaz.

Hocam rica etsem detaylı anlatabilir misiniz pek bilgim yok bu konularda.
DVD yazabilen bir bilgisayarınız ve boş bir DVD diskiniz olması lazım.
(İndirme başlamazsa sayfayı birkaç kere yenileyin.)
Bu dosyayı hasarsız boş bir DVD'ye yazdırıp konsola takın ve konsolu çalıştırın.
Ben oyunları bilgisayarıma bağlanıp SMB sunucusu üzerinden oynadığımdan USB ile oyun nasıl açılıyor bilgim yok. USB'den oyun açmak biraz zahmetliydi hatırladığım kadarıyla. internette rehberlerini bulabilirsiniz.
Oyunları USB'ye kurduktan sonra OPL'deki oyun ayarları kısmından VMC oluşturun, oyun save'leri USB'ye kaydedecek.
İngilizce biliyorsanız burada rehberi var: PS2 - [Tutorial] The Great PS2 AIO Guide
USB-HDD ve OPL seçekleriyle ilerleyeceksiniz. Kafanızı karıştıran birşey olursa etiketleyin, elimden geldiğince yardımcı olurum.

Son düzenleme:
DVD yazabilen bir bilgisayarınız ve boş bir DVD diskiniz olması lazım.
(İndirme başlamazsa sayfayı birkaç kere yenileyin.)
Bu dosyayı hasarsız boş bir DVD'ye yazdırıp konsola takın ve konsolu çalıştırın.
Ben oyunları bilgisayarıma bağlanıp SMB sunucusu üzerinden oynadığımdan USB ile oyun nasıl açılıyor bilgim yok. USB'den oyun açmak biraz zahmetliydi hatırladığım kadarıyla. İnternette rehberlerini bulabilirsiniz.
Oyunları USB'ye kurduktan sonra Opl'deki oyun ayarları kısmından vmc oluşturun, oyun Save'leri USB'ye kaydedecek.

Teşekkürler hocam Allah razı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı