L LordWorking Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #1 PS 3 atari oyunları indirdim ama hiçbiri açılmıyor siyah ekranda kalıyor, çözümü nedir?
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 30 Mart 2025 #2 Atari oyunları dediğin nedir? Emülatör diyorsan hangi emülatörden kurdun? Artı 0 Eksi
KS KS L LordWorking Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 hogwartscanavarı dedi: Atari oyunları dediğin nedir? Emülatör diyorsan hangi emülatörden kurdun? Genişletmek için tıkla... Emülatör kurmadım direk açmaya çalıştım ondanmi olmadı ben PS 3 açıyor diye biliyorum Artı 0 Eksi
hogwartscanavarı dedi: Atari oyunları dediğin nedir? Emülatör diyorsan hangi emülatörden kurdun? Genişletmek için tıkla... Emülatör kurmadım direk açmaya çalıştım ondanmi olmadı ben PS 3 açıyor diye biliyorum
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 30 Mart 2025 #4 LordWorking dedi: Emülatör kurmadım direk açmaya çalıştım ondanmi olmadı ben PS 3 açıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Direkt kurulmuyor. Bazı programlar yüklemeniz gerekli. Şu videoyu izleyin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
LordWorking dedi: Emülatör kurmadım direk açmaya çalıştım ondanmi olmadı ben PS 3 açıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Direkt kurulmuyor. Bazı programlar yüklemeniz gerekli. Şu videoyu izleyin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et