Tarcan Savran Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 40 26 Mayıs 2020 #1 Bende PS3 var. İki kere elektrik kesintisi oldu, yarın veya yarından sonra oyun yüklerken dondu. Kapattım sonra bir daha oyun yüklemeye çalıştım sonra yine dondu bir şey olur mu?
Bende PS3 var. İki kere elektrik kesintisi oldu, yarın veya yarından sonra oyun yüklerken dondu. Kapattım sonra bir daha oyun yüklemeye çalıştım sonra yine dondu bir şey olur mu?
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 26 Mayıs 2020 #2 Oyun yüklemeye çalıştım derken, oyun kopyalamaktan mı bahsediyorsun? Cihaz çalışırken elektrik kesintisi, en çok güç kaynağına zarar verir. Birde sabit diske. Eğer normal kullanımda bir sıkıntı yok ise, kullanmaya devam edebilirsin.
Oyun yüklemeye çalıştım derken, oyun kopyalamaktan mı bahsediyorsun? Cihaz çalışırken elektrik kesintisi, en çok güç kaynağına zarar verir. Birde sabit diske. Eğer normal kullanımda bir sıkıntı yok ise, kullanmaya devam edebilirsin.
Blacksailsjack Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #3 Format at
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2020 #4 Kabloyu kontrol edin. Belki çıkmış olabilir.