Merhabalar geçen haftalarda PS3 Fat kasa aldım fakat GTA 5 ve ww oynarken fan birden çok sesli çalışmaya başlıyor bu sorun sadece bende mi var yoksa hepsi böyle mi? Bazen kapandığı bile oluyor.
Merhabalar geçen haftalarda PS3 Fat kasa aldım fakat GTA 5 ve ww oynarken fan birden çok sesli çalışmaya başlıyor bu sorun sadece bende mi var yoksa hepsi böyle mi? Bazen kapandığı bile oluyor.
Hocam fat kasalarda olur. İçini açıp temizleyin macunu değiştirin. Olmadı fanlarda sıkıntı vardır. Bu arada GTA V ps3’ü zorlayan oyunlardandır. Normaldir sesli çalışması
Hocam fat kasalarda olur. İçini açıp temizleyin macunu değiştirin. Olmadı fanlarda sıkıntı vardır. Bu arada GTA V ps3’ü zorlayan oyunlardandır. Normaldir sesli çalışması
Hocam makinenizin içini temizleyin fanini yağlayın termal macun yenileyin ve makinenize cfw sistem kurmanizi öneririm. Makinenizin fan ayarlarını yapın ve sesli olacaktır ama makinenizin ömrü artacak. PS3 fat soğutma konusunda en sıkıntılı modelidir PS3'un. PS3 ısındıkça rsx GPU sunun pinleri çatlıyor ve sarı ışık hatasına neden oluyor.
FAT kasa PS3'ün ilk kasasıdır. İlk kasası olduğu için yeni çıkan PS3'ler kadar iyi bir soğutma sağlayamıyor. İçini açın, tozunu temizleyin, CELL ve RSX'in termal macunlarını değiştirin.
Ayrıca kapanıyorsa PS3'ünün durumu gayet kötü. Mutlaka temizlik ve termal macun değiştirme işlemlerini yapmalısın.
Merhabalar geçen haftalarda PS3 fat kasa aldım fakat GTA 5 ve ww oynarken fan birden çok sesli çalışmaya başlıyor bu sorun sadece bende mi var yoksa hepsi böyle mi? Bazen kapandığı bile oluyor.
Hocam az da olsa etkili ama içini açıp bütün tozları pislikleri alması daha mantıklı hem de termal macunu yenilemeli. PS3 fat ve Slim'lerde cihazın fişini takmadan CD eject yani çıkarma tuşuna basılı tutun ve PS3'un fişini takin yeşil ışık yandımı eject tuşunu bırakın makineniz 30 saniye veya 1 dakika boyunca fani son devirde çalıştıracak ve tozlu havayı dışına atacak içinde yine pislik kalacak ama belli bir kadar pisliği atacaktır makineniz ve işlem bittiğinde makinenin ışığı sönecektir fişi söküp tekrar takmanız lazım.
PS3'e detaylı temizlik yapıp çok kaliteli termal macun kullanmak gerek. Cihazı kullanırken önü arkası sağı solu boş olsun dışarıya havayı atabilsin. Ayrıca tüm bunlara rağmen GTA 5 her PS3 modelini zorlayan bir oyun.