PS 3 ISO oyun nasıl yüklenir?

mert9090

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, PS 3 kırdım fakat oyunların çoğu ISO ve 20 GB'lar FAT32 olduğu için USB oradan kuramıyorum, fillezilla kullanacaktım ama ISO dosyanın nasıl atacağımı anlamadım, bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. olarak USB yoksa kuramazsın, 2. multiMAN yüklemediysen kuramazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
......

Son düzenleme:
anlatamadım sanırım onları hallettim

USB 6 GB fazlasına izin vermiyor FAT32 olduğu için.

multiMAN var zaten.
NTFS formatında kulanabilirsiniz o zaman multiMAN ile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Her PS3'te çalışmayabiliyor bu ama. @Yerayay hocamın rehberlerinde vardı sanırsam oyun kurma rehberleri. Onlara da bakabilirsiniz.

İlla yeni USB satın alacaksın.

Kanka sen konuyu anlamamışsın sanırım FAT32 ile USB'nin değişimi alakası yok FAT32 zaten USB'nin biçimlenmesiyle oluyor 50GB da olsa FAT32 yüzünden 6 GB destekler.

Kanka sen konuyu anlamamışsın sanırım FAT32 ile USB'nin değişimi alakası yok FAT32 zaten USB'nin biçimlenmesiyle oluyor 50GB da olsa FAT32 yüzünden 6 GB destekler.
istesem onu NTFS yaparım

İstesem onu NTFS yaparım.

Pardon kanka yorgun yorgun kafa basmıyor.

Bu rehberim de detaylı anlatım. Bakarak yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…