Herkese merhaba, bende PS3 kolu var bunu USB ile PC'ye bağladım, kullanmak istiyorum ama ne dshidmini ne X360CE ne de Xinput'da kol gözükmüyor. Ne yapabilirim?
Herkese merhaba, bende PS3 kolu var bunu USB ile PC'ye bağladım, kullanmak istiyorum ama ne dshidmini ne X360CE ne de Xinput'da kol gözükmüyor. Ne yapabilirim?
Verdiğim ZIP'i indireceksin, açacaksın, x64 klasörüne gireceksin, dshidmini klasörüne gireceksin, igfilter.inf ve dshidmini.inf dosyalarına sağ tıklayıp Yükle diyeceksin. Uyarı verecek, alttan tik atacaksın, Nefarius Software izin ver güven gibi bir şeydi. İzin vereceksin. Sonra ana klasöre dönüp DSHMC.exe'yi çalıştıracaksın, hepsi bu kadar.
Verdiğim ZIP'i indireceksin, açacaksın, X64 klasörüne gireceksin, dshidmini klasörüne gireceksin, igfilter. İnf ve dshidmini. İnf dosyalarına sağ tıklayıp Yükle diyeceksin. Uyarı verecek, alttan tik atacaksın, Nefarius Software izin ver güven gibi bir şeydi. İzin vereceksin. Sonra ana klasöre dönüp DSHMC.exe'yi çalıştıracaksın, hepsi bu kadar.