pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 Benim bir PS 3 kolum var, yeni aldim hatta bugün aldim. Sonra Bluetooth dongale aldim. Nasıl PC'ye baglarim Bluetooth ile, bilen var mı?
Benim bir PS 3 kolum var, yeni aldim hatta bugün aldim. Sonra Bluetooth dongale aldim. Nasıl PC'ye baglarim Bluetooth ile, bilen var mı?
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada bir cevap olabileceğini umuyorum.Altta bir Mediafire linkide var.Onada bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada bir cevap olabileceğini umuyorum.Altta bir Mediafire linkide var.Onada bakabilirsin.
pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #3 Az once onu yaptim olmadi Bluetooth dongle'em de bozuldu caismiyor @healwaysdie biliyormusun nasil cozecegim ? calismiyor Sorunu cozdum Aygıt Yöneticisi'nden tum suruculeri sil basinca sorun cozuldu. Son düzenleme: 11 Şubat 2024
Az once onu yaptim olmadi Bluetooth dongle'em de bozuldu caismiyor @healwaysdie biliyormusun nasil cozecegim ? calismiyor Sorunu cozdum Aygıt Yöneticisi'nden tum suruculeri sil basinca sorun cozuldu.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #4 pwomwpw dedi: Az once onu yaptim olmadi Bluetooth dongle'em de bozuldu caismiyor @healwaysdie biliyormusun nasil cozecegim ? calismiyor Sorunu cozdum Aygıt Yöneticisi'nden tum suruculeri sil basinca sorun cozuldu. Genişletmek için tıkla... Umarım yardımcı olabilmişimdir.İyi günler.
pwomwpw dedi: Az once onu yaptim olmadi Bluetooth dongle'em de bozuldu caismiyor @healwaysdie biliyormusun nasil cozecegim ? calismiyor Sorunu cozdum Aygıt Yöneticisi'nden tum suruculeri sil basinca sorun cozuldu. Genişletmek için tıkla... Umarım yardımcı olabilmişimdir.İyi günler.
pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #5 Calismadi o. Baska Bildigin Varmidir ?
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #6 pwomwpw dedi: Calismadi o. Baska Bildigin Varmidir ? Genişletmek için tıkla... Valla hocam hakkınızı helal edin.Ben başka bilemiyorum.
pwomwpw dedi: Calismadi o. Baska Bildigin Varmidir ? Genişletmek için tıkla... Valla hocam hakkınızı helal edin.Ben başka bilemiyorum.
pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #7 Arkadaşlar bilen yokmu PS 3 kolunu kablosuz nasil calistiririm diye.
TOCA Kilopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 596 Çözümler 1 13 Şubat 2024 #8 How to Install/Remove - Nefarius™ Project Documentation buradaki adımları yap yükleme işlemlerini. Ben PS3 kolunu önce kablolu takıyorum sonra laptopun Bluetooth'ünü açtığımda 1 yazısı gördüğüm zaman çıkarıyorum kablosuz kullanıyorum.
How to Install/Remove - Nefarius™ Project Documentation buradaki adımları yap yükleme işlemlerini. Ben PS3 kolunu önce kablolu takıyorum sonra laptopun Bluetooth'ünü açtığımda 1 yazısı gördüğüm zaman çıkarıyorum kablosuz kullanıyorum.