PS 3 USB ile oyun yükleme

DarknCic

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, ben usb'me wwe2k15 atıcam ama yarısına geldiğinde hata veriyor. Atmıyor yaklaşık 20 adet dosyayı. Yardım edin acil cevap.

bandicam 2015-08-05 21-39-38-268.jpg

Fat32 formatlı usb belleğe 4 gb dan fazlası atılamaz bu yüzden hata alıyorsun. Diyeceksinki Ps3 sadece fat32 destekliyor, cihazın kırık olduğunu varsayarak anlatıyorum. Önce usb belleğini ntfs olarak formatla sonra GAMEZ diye bir klasör aç oyunu içine at. En yaygın yazılım olduğu için multiman üzerinden gideceğim, multiman'a gir en soldaki menüden pfs driver toggle between gibi birşey yazar ona tıkla, eğer cihazın sürümü 4.46 dan yüksekse start ve üçgene aynı anda bas. Windows'un masaüstüne benzeyen biryer açılacak açılmassa aşşağıda file manager var ona tıkla açılacak. Windows gibi demiştim sol üstte ps3 root yazıyor ona tıkla (X e 2 kere bas) bir liste açılacak usb 000, usb 001 gibi şeyler yazıyor. Usb 000 senin usb belleğindir, bunlar gözükmüyorsa usb belleği çıkarıp tekrar tak. X e 2 kere hızlıca basıp gir, girdikten sonra oyunun orada gözükecek yuvarlağa bas açılan menüden copy ye bas. Sonra en üsste ... adlı bir klasör var ona tıkla x le 2 kere ordan çıkartacak seni. Devhdd 000 diye bir dosya var onu aç orada games klasörüne gir yuvarlağa bas açılan menüden pasteye bas oyun ps3 ün hafızasına kopyalanacak. Sonra multimana gir oyunu aç güncelleme vs. olacak sonra oynayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı