Arkadaşlar PS 4 almayı düşünüyorum, şu an elimde 1366X768 monitör var.
PS 4 oyunları'da 1080p'miş, ben bunu 720p monitöre bağlarsam performans artışı olur mu?
Şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler ama asıl sormak istediğim şey şu PC'de olduğu gibi çözünürlük düşünce ps4'ün performansı artar mı yoksa FHD 1080p HDMI monitör alma şansım var.
Teşekkürler ama asıl sormak istediğim şey şu PC'de olduğu gibi çözünürlük düşünce ps4'ün performansı artar mı yoksa FHD 1080p HDMI monitör alma şansım var.
Hocam benim bildiğim ps4 de fps sabittir. Çözünürlüğe göre değişme olacağını sanmıyorum. Ama siz yine de araştırın. İmkan varsa da full hd monitör tavsiye ederim.
720p bir monitörde tam performans alamazsınız. Grafikler gözünüze iyi gelmeyebilir. Bence kesinlikle full hd tv veya monitör alınması şart. Ama imkanınız yoksa yapacağınız birşey yok. Dönüştürücülerle bağlamaya çalışın.
720p bir monitörde tam performans alamazsınız. Grafikler gözünüze iyi gelmeyebilir. Bence kesinlikle full hd tv veya monitör alınması şart. Ama imkanınız yoksa yapacağınız birşey yok. Dönüştürücülerle bağlamaya çalışın.
Sıkıntı çıkmaz ama bildiğim kadarı ile türk kredi kartları yurt dışı psn lerinde geçmiyor. O nedenle internetten almanya psn den nasıl alışveriş yapılır diye aratırsanız nasıl alışveriş yapılacağı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.(Alman Psn i ile ilgili bilgim olmadığından sizi yanlış yönlendirmek istemem. O nedenle internetten bakarsanız daha iyi olur) Mesela Amerika Psn de kredi kartı geçmediği için amazon dan psn gift card almak gerekli. Biraz meşakkatli olabiliyor.