Aestrik Picopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 PS 4 kolunun 2 saatte şarj olduğunu iddia ediyorlar ama benim kolum 10 saatten fazla sürede şarj oluyor.
PS 4 kolunun 2 saatte şarj olduğunu iddia ediyorlar ama benim kolum 10 saatten fazla sürede şarj oluyor.
Çözüm efeakbga46 15 Temmuz 2023 Kolun orijinal olduğundan emin misiniz? 10 saatten fazla sürede şarj olması gerçekten anormal.
efeakbga46 Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #2 Kolun orijinal olduğundan emin misiniz? 10 saatten fazla sürede şarj olması gerçekten anormal. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Aestrik Picopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #3 efeakbga46 dedi: Kolun orijinal olduğundan emin misiniz? 10 saatten fazla sürede şarj olması gerçekten anormal. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum çakma olabilir öyleyse nereden anlayabilirim? Artı 0 Eksi
efeakbga46 dedi: Kolun orijinal olduğundan emin misiniz? 10 saatten fazla sürede şarj olması gerçekten anormal. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum çakma olabilir öyleyse nereden anlayabilirim?
efeakbga46 Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #4 Aestrik dedi: Bilmiyorum çakma olabilir öyleyse nereden anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Kolun arkasına bak. Model no: Cechzc2e yazıyorsa orijinal Sony ürünüdür. Artı 0 Eksi
Aestrik dedi: Bilmiyorum çakma olabilir öyleyse nereden anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Kolun arkasına bak. Model no: Cechzc2e yazıyorsa orijinal Sony ürünüdür.
KS KS Aestrik Picopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #5 efeakbga46 dedi: Kolun arkasına bak. Model no: Cechzc2e yazıyorsa orijinal Sony ürünüdür. Genişletmek için tıkla... Tamam sorunu anladım orjinal değilmiş kol Artı 0 Eksi
efeakbga46 dedi: Kolun arkasına bak. Model no: Cechzc2e yazıyorsa orijinal Sony ürünüdür. Genişletmek için tıkla... Tamam sorunu anladım orjinal değilmiş kol
efeakbga46 Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #6 Aestrik dedi: Tamam sorunu anladım orijinal değilmiş kol. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak cevabımı işaretlersen mutlu olurum Artı 0 Eksi
Aestrik dedi: Tamam sorunu anladım orijinal değilmiş kol. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak cevabımı işaretlersen mutlu olurum
KS KS Aestrik Picopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #7 efeakbga46 dedi: Çözüm olarak cevabımı işaretlersen mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Forumda yeniyim nasıl oluyor o iş. Artı 0 Eksi
efeakbga46 dedi: Çözüm olarak cevabımı işaretlersen mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Forumda yeniyim nasıl oluyor o iş.
efeakbga46 Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #8 Aestrik dedi: Forumda yeniyim nasıl oluyor o iş. Genişletmek için tıkla... Kolun arkasına bak dediğim mesajda 3 nokta olmalı orada diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Aestrik dedi: Forumda yeniyim nasıl oluyor o iş. Genişletmek için tıkla... Kolun arkasına bak dediğim mesajda 3 nokta olmalı orada diye biliyorum.
KS KS Aestrik Picopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #9 efeakbga46 dedi: Kolun arkasına bak dediğim mesajda 3 nokta olmalı orada diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Göremedim pardon. Artı 0 Eksi
efeakbga46 dedi: Kolun arkasına bak dediğim mesajda 3 nokta olmalı orada diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Göremedim pardon.
efeakbga46 Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #10 Aestrik dedi: Göremedim pardon. Genişletmek için tıkla... Neyse sağlık olsun sorununuzu çözdüğümde sevindim Artı 0 Eksi
Aestrik dedi: Göremedim pardon. Genişletmek için tıkla... Neyse sağlık olsun sorununuzu çözdüğümde sevindim