Aestrik Picopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 PS 4 kolunun 2 saatte şarj olduğunu iddia ediyorlar ama benim kolum 10 saatten fazla sürede şarj oluyor.
PS 4 kolunun 2 saatte şarj olduğunu iddia ediyorlar ama benim kolum 10 saatten fazla sürede şarj oluyor.
Çözüm efeakbga46 15 Temmuz 2023 Kolun orijinal olduğundan emin misiniz? 10 saatten fazla sürede şarj olması gerçekten anormal.
KS KS Aestrik Picopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #11 efeakbga46 dedi: Neyse sağlık olsun sorununuzu çözdüğümde sevindim Genişletmek için tıkla... Teşekkürler efeakbga46 dedi: Neyse sağlık olsun sorununuzu çözdüğümde sevindim Genişletmek için tıkla... Selam aynı kolu şarj aletiyle prizde şarj ettiğimde 3 saat sürdü PS 4 UMD'e bir sorun var. efeakbga46 dedi: Kolun orijinal olduğundan emin misiniz? 10 saatten fazla sürede şarj olması gerçekten anormal. Genişletmek için tıkla... Çözüm ekledim hocam. Nasıl yapıldığını fark ettiğim an buraya geldim. Son düzenleme: 16 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
efeakbga46 dedi: Neyse sağlık olsun sorununuzu çözdüğümde sevindim Genişletmek için tıkla... Teşekkürler efeakbga46 dedi: Neyse sağlık olsun sorununuzu çözdüğümde sevindim Genişletmek için tıkla... Selam aynı kolu şarj aletiyle prizde şarj ettiğimde 3 saat sürdü PS 4 UMD'e bir sorun var. efeakbga46 dedi: Kolun orijinal olduğundan emin misiniz? 10 saatten fazla sürede şarj olması gerçekten anormal. Genişletmek için tıkla... Çözüm ekledim hocam. Nasıl yapıldığını fark ettiğim an buraya geldim.