PS 4 için Far Cry 3 Classic Edition alınır mı?

Cr Oyuncusu

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Merhaba PS 4 için Far Cry 3 Classic Edition PS Store'de 350 TL'den 115 TL'ye düşmüş, sizce alınır mı? Hikayesi uzunmu, Online oynanıyor mu, bilgilendirirseniz sevinirim çünkü daha önce hiç Far Cry serisini oynamadım. 1 ve 2. serileride varmış ama PS 4'te yokmuş. Peki 1 ve 2. serisini nasıl bulurum?

Oyun güzel olsa da o kadar para verilmemeli.

Alınmaz. Ps Plus Extra'da veriyor zaten. Onu al yanında bir dünya oyunun da olmuş olur.

Extra değil de normal PS Plus'um var daha 1 aylık süresi var.
20 tl veya daha farklı bir tutara geçebiliyorsun diye biliyorum. Bir dene istersen. Ve 60TL vermek yine daha mantıklı o oyuna ve digerlerine.

20 TL veya daha farklı bir tutara geçebiliyorsun diye biliyorum. Bir dene istersen. Ve 60TL vermek yine daha mantıklı o oyuna ve digerlerine.

Kaç tane pyun oynarım bir de üyelik bitince oyunlarda bitiyor değil mi? PS üzerinden baktım red read rempition 2 gibi oyunlar var.

Kaç tane pyun oynarım bir de üyelik bitince oyunlarda bitiyor değil mi? PS üzerinden baktım red read rempition 2 gibi oyunlar var.
Kütüphanenizde kalmaya devam ediyor oyunlar ama bir daha oynamanız için yine plus almanız gerekiyor. İlerlemeleriniz silinmiyor. God of War, Death Strandings, Far Cry 3-4, Ghost of Tsushima, Spiderman, AC Valhalla, rdr2 gibi çok fazla oyun var. PS sitesinden bakabilirisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…