PS 4 Jailbreak Sorunu

Enesciraci

Hectopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Recep abi yada Ali abi ben PS 4 aldım jailbreak yapamıyorum yardım eder misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerekli kurulumları yaptığından emin misin?
Belki bu video işine yarar ama jailbreak yapmanı tavsiye etmem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS4 henüz kırılmadı bildiğim kadarıyla. O yüzden şu anda jailbreak gibi işlemler yapamazsınız.

Arkadaşlar jailbreak yapmak iş değil. Tamam herkesin bütçesi orjinal oyun almaya yeterli değil ama PSN Plus denen bir olay var. Senede 100 TL'ye her ay 2 Tam sürüm oyun ki sırf ps3 yada ps4 için değil elinde kaç tane konsol varsa hepsine yetecek kadar oyun çıkıyor. Ayrıca her ay özel indirimler oluyor. 180 TL'lik oyun 70 80 TL'ye bile düşebiliyor. Her ay 10 tane oyun alacağına her ay 1 tane sağlam oyun al hem Online zevkine var hemde makinanı adam gibi kullan. Zaten sırf oyun oynamak adına bir konsola 1900 TL verebiliyorsan kusura bakmayın ama o oyunları da alacak paranız vardır ve alacaksınız. Sırf bu korsan yüzünden oyun yapımcıları ülkemizi adamdan saymıyor. Sadece Sony Avrasya'nın gayreti ile olacak iş değil bu biz ne kadar orjinal ürüne yönelirsek Türkçe dil desteğide her geçen gün artar bunuda unutmamak lazım.

Verdikleri en büyük oyun en mesela? Basit oyunlar mı yoksa bir Watch Dogs gelir mi?

2 yıl mı? x86 olan bir sistem çok kolay bir şekilde kırılır ki kırıldı zaten. Ama paylaşmıyorlar daha.

Kapalı bir sistemi nasıl kolay bir şekilde kırıyorlarmış? Madem x86'lı bir sistem çok olay kırılır o zaman Windows Phone için niye Jeil break çıkmıyor? İos 7.1 için niye JeilBreak çıkmıyor?

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Sony PS4 için sağlam bir güvenlik sistemi oluşturduğunu düşüyorum. Ama bu asla kırılmayacak demek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…