PS 4 kaç TL eder?

Merhaba. Bu konuyu arkadaşım için soruyorum, benden rica etti. Elinde olan PS 4 Slim kasa 1 TB modelinden. Cuh kodu 2016b. 1 yıllık. Garantisi yeni bitmiş. 1 yıl önce kahraman konsoldan ithalatçı garantili olarak sıfır alınmış. Donma, kasma, ısınma sorunları yok. Sadece ufak tefek kılcal çizikler var, yakından incelenmediği sürece belli çizikler etmez. Büyük çizikler değil. 2 tane kutusundan çıkan orijinal V2 kollar. Kollar yıpranmamış temiz. Kablolar tam verilecek. 3 tanede CD'li oyun. Oyunlar: GTA 5, Call of Duty WW2, Call of Duty infinite warfare. Oyunlarda da CD'lerde çizik yok kutularında sağlam. Dış kutusu yok fakat iç kutusu duruyormuş. Evet durum böyle arkadaşlar. Arkadaşım ilana 7.250 TL'ye koymuş. Benim aklımdaki fiyat ise 6.500. siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
5.5-6'dan koy. Ederi bana göre 4.5 felandır da hemen hemen herkes 6.5'dan koyduğu için bu fiyat bandı en iyisidir. Bu benim görüşüm tabii.

Hocam bence 5.5k ideal.

Bu cihazların en iyi durumdakinin fiyatı normalde 4.5-5k etmesi lazım ancak malum ülkemizde her şey çok pahalı olduğu için. Arkadaşınızın konsolu 7K eder.

5.5 ideal bence.

Bence 5.500'den fazla etmemesi gerek ama Türkiye'de... 2013 yılında çıkan bir cihazın 7500'e satıyorlar artık oyunlar bile çıkmayacak.

Hocam bir ilan gördüm yanında 20 oyun var diye adam 10.000 TL'ye satıyor. Hahahaha

5.5 ideal bence.

İdeal ama kimse 5.5'e koymuyor. En az 6K6dkan başlıyor. Haa tabii var 5K civarına ama tek kol 500 GB oyunsuz vs.

7Kdan aşağıya koyma, biraz beklersin ama satılır rahatça.

Kesin olarak sarılır diyorsunuz yani. 7K üstü Pro modeli hariç satanı pek görmedimde hocam.

Son düzenleme:
Hocam 6k.

Arkadaşalar resimi ekledim bakın. Adam PS 4 Slim koymuş fotoğrafta bir de PS 4 Pro 500 GB yazmış hahaha o değil de Pro olsa bile o kadar etmez yahu. Millet iyice abartmış. Acele edin bu fiyata daha bulamayız hemen alalım abi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230501-144958_sahibindencom.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…