PS 4 kasıyor

Judge9220

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, PS 4 mat kasam var kardeşimle A Way Out oynarken de kasma sorunu vardı ama optimizasyon ile ilgilidir diye düşündüm. Sonra Last of Us Spider-Man gibi oyunlar oynadım sorun yoktu ama God of War oynamaya başlayınca sanki FPS çok düşük gibi geldi 30 FPS olduğunu biliyorum ama özellikle bazı sahnelerde FPS çok fazla düşüyor gibi geliyor. YouTube'daki videolar daha akıcı. Bir konsolcuya sordum fan sesinden olabilir dedi sizce normal mi? Temizletip termal macun yaptırsam düzelir mi? Yoksa donanımsal bir sorun olabilir mi?

Macun ve temizlik en son ne zaman yapıldı.

PS 4 kullanıyorsanız aktif olarak büyük ihtimalle 3 ila 4 yıldır kullanıyorsunuzdur içini açıp bakımını güzellikle yaparsanız sorunun çok büyük bir ihtimalle düzeleceğini düşünüyorum çünkü PS 4 De oynanan oyunlar genelde 30 FPS'in altına düşmez (ara sahneler olsa bile).

Isı yüzündendir diye düşünüyorum. Termal macun falan yeterli olur bence. Aynısı laptoplarda da oluyor.

Macun, temizlik ve veritabanını yeniden düzenlerseniz çözülebilir diye düşünüyorum.

Konsolarda,fan seside gelse termal macunu kötü olsada performans düşmez,sadece god of war oyununda öyle oluyor diyorsun,oyunun kendisinden kaynaklı ,öyle ayarlanmış ps4 göre,fan sesine gelince cok aşırı derecede ses yapıyorsa fanlarını temizle ve termal macunu yenile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…