PS 4 kırdırılır mı?

BeastBlood

Hectopat
Yer
Jüpiter
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Fotoğrafçılık
Merhaba arkadaşlar, bende PS 4 var ve pek fazla oyun satin almayan (cok pahali oldugu için) ve PS plusa para vermeyen birisiyim sizce kirdirsam daha iyi olur mu?

Eğer ki sisteminiz son sürümse kıramazsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu tarz videolar yardımcı olacaktır.

Arkadaşlar sadece meraktan soruyorum bende XBOX 360 var (kırık) oyunları rahatlıkla bulabiliyorum ama hiç ps4 için bir indirme sitesi görmedim nereden indiriyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar, bende PS 4 var ve pek fazla oyun satin almayan (cok pahali oldugu için) ve PS plusa para vermeyen birisiyim sizce kirdirsam daha iyi olur mu?

Bence kırdırma Online oyun oynayamazsın. Onun yerine yıllık PS Plus alsan daha iyi aylık 20 TL'ye denk geliyor.

Korsan oyuna destek yoktur. Ama Jailbreak'a destek verebiliriz yani kırma işlemine.
@technora evet komik olan nedir ?
PS4 için oyun indirme sitesi istiyor farkındaysan.

Arkadaşlar sadece meraktan soruyorum bende Xbox 360 var (kırık) oyunları rahatlıkla bulabiliyorum ama hiç PS4 için bir indirme sitesi görmedim nereden indiriyorsunuz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sadece meraktan soruyorum bende XBOX 360 var (kırık) oyunları rahatlıkla bulabiliyorum ama hiç ps4 için bir indirme sitesi görmedim nereden indiriyorsunuz.
Mcpsp diye bı yerden Xbox 360 oyunlarında var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…