PS 4 mü Xbox mı?

Gerek yok bence ama sen bilirsin.

Arkadaşın PlayStation alacağını düşünürsek bir de çok kötü olmayan bir PC'si var ise satıp üzerine ekleyerek toplama PC alsa %100 karlı olur yani 30 FPS oyun oynamak yerine 60 FPS'yi herkes tercih eder ama arkadaş exclusive oyunları oynamak için alıyorsa PS4 kesinlikle değer ama maksimum 3 seneye çoğu exc oyun PC'ye gelir mesela Uncharted 4 gelecek tarihi ne kadar bilinmesede gelecek yani.

Hocam PS CEO'su 2023'e kadar oyun desteğinin sürdüreceğini söylemişti. PS4 alırsa pişman olmaz excleri oynar satar sonra aleti ama PC'ye illaki gelecek çünkü strateji değişmeye başlıyor yeni PS CEO'su eski CEO'dan farklı düşünüyor PC oyuncularını önemsiyor o yüzden gelecek ama ne zaman gelecek acelem yok benim açıkçası beklerim ama herkes benim gibi değil.

Ben PS 4 almak istiyorum exc oyunlarından dolayı PC GTA 5 felan kaldırıyor onda sıkıntı yok PC lazım değil yani. Ama ben konsolum da olsun istiyorum. Ondan sordum FIFA Pes çıkar mı PS 4 için gelecek senelerde. Çünkü şimdi PS 4 alıp sadece exc oyunları ile kalmıyım futbol oyunlarını da çok seviyorum.

Arkadaşlar şimdi PS 3 baz alarak konuşalım PS 4 çıkınca PS 3 kaç yılına kadar pes ve FIFA'yı çıkardı?

Bütçe olsa bende PS 5 almak isterim ama yok.

Pes PS3'e son olarak 2018'i çıkardı FIFA ise 19'u çıkardı en son. Ama bu PS3'e benzer bir durum olmaz çünkü artık oyunların aşırı derecede yüksek grafikli oyunlar oluyor ama bence 3 yıl garanti çıkarırlar diye düşünüyorum.

O zaman iyi 3 yıl ise galiba PS 4 alacağım

İşte FIFA da mesela 22-23-24 PS 4 için çıkar mı çıkarsa ben PS 4 almak istiyorum. Exc oyunlarını seviyorum ama online oyunlar olmadan da olmaz
FIFA neden çıkmasın ki? EA bağımsız bir firma. Microsoft'un altında çalışsalar çıkmayabilirdi. Ama öyle bir şey şu an için söz konusu değil. Yani kısaca FIFA konsollara çıkmaya devam eder.

Hayır PS 4 için çıkar mı yani mesela PS 3 için artık çıkmıyor

Tabii ki de çıkar. PS4 desteği daha devam edecek. 3-4 yıl kadar destek verirler. 4 olması bana göre zor ama en az 3 yıl destek alacağı görüşündeyim.
Sağol o zaman kesin PS 4 alacağım

İfadeler: WTC
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…