PS 4 nereden alınır?

Ama Xbox'da özel oyunlar yok olsaydı zaten 3 ay önce almıştım.

Amacınız God of War, Uncharted gibi PS oyunları oynamak sanırım o yüzden yapacak bir şey yok ama bence sıfır almayın temiz ikinci el bir cihaz alın istediğiniz exclusive oyunları oynayın sonra satın üzerine ekleyip Xbox alın.

Fikriniz için teşekkür ederim fakat ben satmayı fazla düşünmüyorum artık PS4'e oyun çıkmazsa o zaman satarım
Şu ikisi arasında kaldım
1:https://www.hepsiburada.com/playsta...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.15.9

2:Sony Playstation 4 Slim 1 TB Oyun Konsolu ( İthalatçı Garantili ) Fiyatları ve Özellikleri

Ama Xbox'da Özel oyunlar yok olsaydı zaten 3 ay önce almıştım.
PS4'te özel oyunlar var ama yenileri gelmeyecek neredeyse. En fazla geleceği GOW. Ama Series S alırsan bundan sonraki 6-7 yıllık oyun donanımın olacak. PS4'te bu 2 yıl.
Eğer illa Exclusive oyunları istiyorum diyorsan da ikinci el PS4 al.

Zaten Online oyuncusuyum 1-2 yıl hikayeli oyunların hepsini oynarım herhalde. Sonra Online'ye dönerim. Onla da 2 yıl geçiririm diye düşünüyorum. Sonrada zaten 3 tane alacak parayı bulurum herhalde.

Vallahi sen bilirsin de bunları yarı parasına da yapabilirsin. Boşuna zarar etme diye söylüyorum. Ömrünün sonuna gelmiş bir konsola bu kadar para saçılmaz.

2. ele fazla güvenmiyorum. Bir de Vürüsde var. 0 almak en mantıklısı bence.

Valla sen bilirsin ben olsam ikinci el alırım. Normalde mümkün oldukça her şeyi sıfır alan bir insanım ama söz konusu PS4 olunca yeni nesil parasını eski bir konsola vermek mantıksız geliyor. Test edip garantili bir ürün alınabilir. Dediğim gibi sen bilirsin.

Teşekkür ederim 0 almayı düşünüyorum.

Bence de. XBOX Series S daha mantıklı gibi. İlla PS4 alacaksa da sıfır fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.
Sıfır fiyatları 3000 küsür olmuş. Xbox Series S Sahibinden gibi sitelerde 3000-3500 ₺ civarına bulunabiliyor. Hemde yurtdışından getirilmiş sıfır ürünler. Keza Xbox yurtdışından gelen ürünler için de Uluslararası garanti sunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…