PS 4 oyun CD'leri toplu bir şekilde nereden alınabilir?

Merhaba. Nasıl topluca PS 4 CD'lerini alabilirim? Daha doğrusu nereden alabilirim? Sahibinden ve Letgo gibi yerler ile uğraşmak istemiyorum. Direkt fabrika çıkışı vs. almak istiyorum. Örneğin satan yerler en az 1000 adet alıyor, ucuza alıyor pahalıya satıyor. O adamlar nereden alıyor bir bilginiz var mı? Varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğin şey bahsettiğin kadar basit bir şey değil öncelikle onu belirteyim. Oyunlar oyun firmaları tarafından yapılır, yayıncılar tarafından piyasaya sürülür, distribütörler oyunların dağıtım hakkını alır ve dağıtır. Yani tarladan domatesi alıp, getireyim pazarda direkt ben satayım aradan dağıtıcıyı, toptancıyı çıkarıyıma benzemez olay.

Demek istediğini anladım. Peki ben normal olarak örneğin 50 tane GTA 5 almak istesem, toptan fiyatına nereden ucuz alabilirim?

Abi yani arada büyük paralar oynuyor diyorsun, öyle 1000 tabe falan değil 100.000 gibi rakamlardan bahs ediyorsun doğru mudur? Bir de örneğin ben distribütörlük yapabilir miyim param varsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…