Arkadaşlar PS4 Pro kirilir mi? Malum oyunlar çok pahalı 10 tane oyun alsam bir PS4 Pro parası yapıyor ve nasıl kıracağım? Bir de kırmanın ne gibi dezavantajlari var? FPS düşüşü vs olur mu?
Online oynayamıyorsun diye biliyorum. PS store u kullanamazsın, oyunlara güncelleme alamazsın. Yani doğal olarak ilk sürümle oynarsın performans sorunu fps sorunu olabilir oyunlarda. Güncel şekilde bulursan orası ayrı.
Öncelikle sürümünüz kırılmaya uygun olması gerekir. Dezavantaj olarak online giremezsiniz. Kırma konusunda buradan yardım alabilirsiniz lakin oyun yükleme konusunda korsana girdiğinden o konuda yardım alamayabilirsiniz. O konuda siz kendiniz kaynakları araştırabilirsiniz.
Kırmaktan kastı korsan oyun oynamak arkadaşlar. Kırılmıyor hala geliştirilmedi öyle bir sistem.
Ayrıca PSN hesabımı satıyorum ilgilenirseniz ilanımı atabilirim.
Online oynayamıyorsun diye biliyorum. PS Store'u kullanamazsın, oyunlara güncelleme alamazsın. Yani doğal olarak ilk sürümle oynarsın performans sorunu FPS sorunu olabilir oyunlarda. Güncel şekilde bulursan orası ayrı.
Kırmaktan kastı korsan oyun oynamak arkadaşlar. Kırılmıyor hala geliştirilmedi öyle bir sistem.
Ayrıca PSN hesabımı satıyorum ilgilenirseniz ilanımı atabilirim.
Arkadaşlar PS4 Pro kirilir mi? Malum oyunlar çok pahalı 10 tane oyun alsam bir PS4 Pro parası yapıyor ve nasıl kıracağım? Bir de kırmanın ne gibi dezavantajlari var? FPS düşüşü vs olur mu?
Sizin sorunuza gelirsek konu ile ilgili bir dünya kaynak var yol göstermek forumda yasak ama.
Şu videoya bak derim.
FPS ve benzeri sorunlar yaşamazsın oyun ile alakalı olabiliyor bazen, o durumda sil başka yerden indir.
Dezavantajı Online oyun oynayamamak.
Hocam kırma işlemi korsana girmediğinden anlatılabilir lakin oyun yuklemek korsana gireceğinden oyun yuklemeyi anlatmamak gerek. Konsol kırmayı telefonu rootlamak gibi dusunebiliriz.
Hocam kırma işlemi korsana girmediğinden anlatılabilir lakin oyun yuklemek korsana gireceğinden oyun yuklemeyi anlatmamak gerek. Konsol kırmayı telefonu rootlamak gibi dusunebiliriz.