PS 4 Pro kırılır mı?

Gökhan Kale

Hectopat
Arkadaşlar PS4 Pro kirilir mi? Malum oyunlar çok pahalı 10 tane oyun alsam bir PS4 Pro parası yapıyor ve nasıl kıracağım? Bir de kırmanın ne gibi dezavantajlari var? FPS düşüşü vs olur mu?

Online oynayamıyorsun diye biliyorum. PS store u kullanamazsın, oyunlara güncelleme alamazsın. Yani doğal olarak ilk sürümle oynarsın performans sorunu fps sorunu olabilir oyunlarda. Güncel şekilde bulursan orası ayrı.

Kırmaktan kastı korsan oyun oynamak arkadaşlar. Kırılmıyor hala geliştirilmedi öyle bir sistem.
Ayrıca PSN hesabımı satıyorum ilgilenirseniz ilanımı atabilirim.

Güncellenebilir.( güncelleme dosyası ayrıca indirilir )

Kırlır.
Sorunuzun cevabı evet ama 7.55 ve altı yazılım sürümü olmalı.

Kırmaktan kastı korsan oyun oynamak arkadaşlar. Kırılmıyor hala geliştirilmedi öyle bir sistem.
Ayrıca PSN hesabımı satıyorum ilgilenirseniz ilanımı atabilirim.

Lütfen bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın.

Arkadaşlar PS4 Pro kirilir mi? Malum oyunlar çok pahalı 10 tane oyun alsam bir PS4 Pro parası yapıyor ve nasıl kıracağım? Bir de kırmanın ne gibi dezavantajlari var? FPS düşüşü vs olur mu?

Sizin sorunuza gelirsek konu ile ilgili bir dünya kaynak var yol göstermek forumda yasak ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoya bak derim.
FPS ve benzeri sorunlar yaşamazsın oyun ile alakalı olabiliyor bazen, o durumda sil başka yerden indir.
Dezavantajı Online oyun oynayamamak.

Son düzenleme:
Hocam kırma işlemi korsana girmediğinden anlatılabilir lakin oyun yuklemek korsana gireceğinden oyun yuklemeyi anlatmamak gerek. Konsol kırmayı telefonu rootlamak gibi dusunebiliriz.

Oda doğru ama kırıyorsan tek sebep oyundur yani, bir de moderatörler biraz gıcıklık yapabiliyor.

Kırılıcağını sanmıyorum Pro'yu satıp Slim veya normal alıp kırdırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…