PS 4 Pro satılmalı mı?

Mc_Tuto

Centipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhabalar, iyi sosyaller diliyorum. Umarım iyisinizdir.

Bahsedeceğim konu hakkında bana fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim. Şu şekilde:

Hayatımda ilk konsolumu 2021 yılında aldım. 2021 yılından 2023'e kadar PlayStation 4 Slim kullandım. 2023 yılında maddi sebeplerden dolayı satmak zorunda kaldım. Sonra 2024 yılının yani bu yılın ocak ayında PlayStation 4 Pro aldım.

Bütün exclusive oyunları oynadım. Dövüş oyunlarını deneyimledim, futbol oyunlarını deneyimledim, yarış oyunlarını deneyimledim. Bu süreçte hiç dijital oyun almadım. Oyunları CD'li bir şekilde alıp bitirince satıp yenisini alıyordum.

Ancak son zamanlarda gelen zamlardan dolayı, ne dijital ne de CD'li oyun alabiliyorum. Gerçekten fiyatlar çok pahalı.

Son zamanlarda oynanacak oyun bile kalmadı, o kadar çok sıkıldımki cihazı haftada bir açar oldum.

Ayrıca, artık PlayStation 4 Pro eski nesilde kaldı, GTA 6'yı oynama isteğimde olduğu için, playsationu yanında 2 orijinal kolu ile satma niyetim var. 8.5 civarına satmayı planlıyorum. Üstüne de 6.000 TL ekleyebilirim, toplam 14.500 civari ediyor.

Bilgisayarım yok varsayalım, çünkü Google'yi bile zor acıyor.

Sizce ne yapmalıyım? Güzel bir toplama PC'mi yoksa Xbox Series S mi? Yoksa PS 4 Pro'yu hiç mi satmayayım?

Son düzenleme:

14500 TL'ye alacağınız sistem PS4'ten daha iyi bir deneyim sunmayacak size satıp daha üst bir şey alamayacaksınız kalmasını tavsiye ederim.

Satıp biraz daha zorlayarak kendini Series X alabilirsin aslında. Gamepass ile beraber gene baya bir oyun oynama fırsatın olur hemde COD artık ilk gün gamepass'e gelecek. Hatta MW3 gamepass'e geldi bile.

Sat PS 5 al.

Series X daha mantıklı 2-3 oyun harici PS4 pro'ya çıkmayan oyun yok şuanda. Series X alıp gamepass ile oyunları bitirir PS6 çıkınca onu satar PS6'ya geçer. Ozamana oynanacak oyun da birikmiş olur PS kütüphanesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…