A ARoolse Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #1 Merhabalar Xbox Series S veya PS 4 Pro almayı düşünüyorum. sizce hangisi daha iyi grafik - performans olarak hangisi daha sorunlu, hangisi daha uzun ömürlü gibi?
Merhabalar Xbox Series S veya PS 4 Pro almayı düşünüyorum. sizce hangisi daha iyi grafik - performans olarak hangisi daha sorunlu, hangisi daha uzun ömürlü gibi?
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 8 Şubat 2021 #2 Oynayacağınız oyunlara bağlı. Series S daha mantıklı ama oyun yok, en azından GOW, Last Of Us ve Sekiro gibi PS4 Exclusive oyunları kalitesinde oyunlar yok. RDR2 gibi oyunları saymıyorum, sonuçta onlar PS4 konsolunda da mevcut. Son düzenleme: 8 Şubat 2021
Oynayacağınız oyunlara bağlı. Series S daha mantıklı ama oyun yok, en azından GOW, Last Of Us ve Sekiro gibi PS4 Exclusive oyunları kalitesinde oyunlar yok. RDR2 gibi oyunları saymıyorum, sonuçta onlar PS4 konsolunda da mevcut.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 8 Şubat 2021 #3 Tabii ki Series S
Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #4 Series S. Game Pass sistemi bile Xbox almaya yeter.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 8 Şubat 2021 #5 Ardaaa11 dedi: Oynayacağınız oyunlara bağlı. Series S daha mantıklı ama oyun yok, en azından GOW, Last Of Us ve Sekiro gibi PS4 Exclusive oyunları kalitesinde oyunlar yok. RDR2 gibi oyunları saymıyorum, sonuçta onlar PS4 konsolunda da mevcut. Genişletmek için tıkla... Sekiro, PS4’e özel değil. 3. parti oyunlar için Series S, özel oyunlar için PS4.
Ardaaa11 dedi: Oynayacağınız oyunlara bağlı. Series S daha mantıklı ama oyun yok, en azından GOW, Last Of Us ve Sekiro gibi PS4 Exclusive oyunları kalitesinde oyunlar yok. RDR2 gibi oyunları saymıyorum, sonuçta onlar PS4 konsolunda da mevcut. Genişletmek için tıkla... Sekiro, PS4’e özel değil. 3. parti oyunlar için Series S, özel oyunlar için PS4.
BraveMaster Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda grafik karşılaştırması yapılıyor. Aslında oynyacağınız oyunlara görede değişir ama genel anlamda Series S daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda grafik karşılaştırması yapılıyor. Aslında oynyacağınız oyunlara görede değişir ama genel anlamda Series S daha iyi.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 8 Şubat 2021 #7 360388 dedi: Sekiro, PS4’e özel değil. 3. parti oyunlar için Series S, özel oyunlar için PS4. Genişletmek için tıkla... Xbox Series X'de oynayabiliyor musunuz Sekiro'yu Tsushima ile karıştırdım, ikisi de kılıçlı
360388 dedi: Sekiro, PS4’e özel değil. 3. parti oyunlar için Series S, özel oyunlar için PS4. Genişletmek için tıkla... Xbox Series X'de oynayabiliyor musunuz Sekiro'yu Tsushima ile karıştırdım, ikisi de kılıçlı
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 8 Şubat 2021 #8 İki konsolda da bulunacak oyunları Series S yeni nesil olarak daha iyi oynatır. Ancak oyun çeşitliliği açısından PS4 Pro daha iyi.
İki konsolda da bulunacak oyunları Series S yeni nesil olarak daha iyi oynatır. Ancak oyun çeşitliliği açısından PS4 Pro daha iyi.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 8 Şubat 2021 #9 Ardaaa11 dedi: Xbox Series X'de oynayabiliyor musunuz Genişletmek için tıkla... XONE ve PC’de oynanabilir olduğu için PS özel oyunu sayılmaz. Lafı kıvırmayın.
Ardaaa11 dedi: Xbox Series X'de oynayabiliyor musunuz Genişletmek için tıkla... XONE ve PC’de oynanabilir olduğu için PS özel oyunu sayılmaz. Lafı kıvırmayın.
izzet177 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.205 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1650 TUF RYZEN 5 3500 16GB RAM 3200 MHz A320M-K Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #10 Series S tavsiye ederim playstation 4 pro daha geride kalıyor.