THEHAYDAR Femtopat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 15:53 #1 Olursa şayet DVD veya CD alacağım.
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 462 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer Perşembe 15:54 #2 THEHAYDAR dedi: Olursa şayet DVD veya CD alacağım. Genişletmek için tıkla... Annemin düğün videosunu izlemiştim ben CD ile.
THEHAYDAR dedi: Olursa şayet DVD veya CD alacağım. Genişletmek için tıkla... Annemin düğün videosunu izlemiştim ben CD ile.
THEHAYDAR Femtopat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 15:56 #3 Peki nasıl takcaz içine kaçmasını istemiyorum otomatik alıyor ya.
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 462 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer Perşembe 15:57 #4 THEHAYDAR dedi: Peki nasıl takcaz içine kaçmasını istemiyorum içine otomatik alıyor ya. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım pek dediğinizi ama. Normal oyun CD'sini nasıl takıyorsanız o şekilde takın kapama tuşunun yanındaki tuşa basınca geri çıkıyor zaten CD.
THEHAYDAR dedi: Peki nasıl takcaz içine kaçmasını istemiyorum içine otomatik alıyor ya. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım pek dediğinizi ama. Normal oyun CD'sini nasıl takıyorsanız o şekilde takın kapama tuşunun yanındaki tuşa basınca geri çıkıyor zaten CD.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.024 Makaleler 11 Çözümler 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:03 #5 @THEHAYDAR izleyebilirsin. Ama öyle kaliteli bir medya oynatıcı bekleme, iş görür. Normal CD tak çıkar aynı.
@THEHAYDAR izleyebilirsin. Ama öyle kaliteli bir medya oynatıcı bekleme, iş görür. Normal CD tak çıkar aynı.