PS 4 Slim 1400 TL'ye alınır mı?

XBOX 360 ve PS3 piyasası bu fiyatta diye biliyorum. Ürün içeriği nedir ve içi açılmış mı? Ben olsam bu fiyata almazdım.

Tanıdık biri değilse %90 dolandırıcı. Hele “siz parayı gönderin ben cihazı kargolarım” diyorsa %99.

Elden test edip alabiliyorsanız kaçırmayın.

Xbox 360 ve PS3 piyasası bu fiyatta diye biliyorum. Ürün içeriği nedir ve içi açılmış mı? Ben olsam bu fiyata almazdım.

Teknosa'dan almış arkadaş. 2 ay garantisi varmış ayrıca tek kol veriyor cihaz tamir görmemiş PS 5 aldığı için ucuza satıyormuş (oyun vermiyor)

Tanıdık biri değilse %90 dolandırıcı. Hele “siz parayı gönderin ben cihazı kargolarım” diyorsa %99.

Elden test edip alabiliyorsanız kaçırmayın.

Ben zaten 2. el uygulamalarda kesinlikle yanına giderim ama dolandırıcı gibi gözüküyor çünkü 4 ilan vermiş fakat kişi ilanda telefon numarasını verip konuşabileceğini söylemiş.

PS 5 aldığı için ucuza satıyormuş (oyun vermiyor)
Valla PS4’ümü 1400 TL’ye satacağıma komşunun çocuğuna, kuzenime yeğenime vs hediye ederim daha iyi. 1400 TL dediğin 2 oyun etmiyor artık.

Tabii ki gerçekten iyi niyetle ucuza ihtiyacı olan birine vereyim diyor da olabilir ama dediğiniz gibi 4 ayrı ilanı olması şüpheli. Arayıp konuşup test etmek istediğinizi vs sorabilirsiniz ama sanmıyorum.

Haklısınız hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…