PS 4 Slim CD'yi takılarak alıyor

Mc_Tuto

Centipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba, PS 4 Slim kasa CD'yi, takıla takıla yavaş bir şekilde alıyor. Geri çıkartırkende aynı. Lâkin CD okumasında vs. sorun yok. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sanırım içindeki lastik eskimiş, kopacak gibi görünüyor. Araştırdım, hiç bu sorunla karşılaşan göremedim. Kendim kasayı açıp yapma ihtimalim var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Video: Watch unnamed | Streamable bu benim videom.

Bu da benzeri başka bir kişinin videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam bence oyun zevkinizi etkilemeyen bir şey için konsolunuzu riske atmaya hiç gerek yok

İlla yapıcam diyorsanız youtubede fazlasıyla bilgi bulunuyor zaten yaparsınız ama profesyonellerle yapmak her zaman daha iyi olacaktır

Hocam açıkçası riskli bir şey yok. Nereyi söktüğümü hatırlarsam aynı şekilde geri takarım. Profesyoneller dediniz lâkin, servis gibi yerlere versem daha çok batırıyorlar. Çünkü daha önce başıma geldi, adamlar 10 vidanın 5'ini takmıyor.

Çok doğru söylüyorsunuz hocam işini düzgün yapan esnaf sayısı bi hayli az

Kendinize güveniyorsanız yapın

Zaten içinin de çok karmaşık olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…