E EmirNaldelen3 Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Selamlar, PS 4 Slim modeli mi yoksa PS 4 Pro modeli mi almalıyım? Fazla fark var mı aralarında? 4K TV var.
Selamlar, PS 4 Slim modeli mi yoksa PS 4 Pro modeli mi almalıyım? Fazla fark var mı aralarında? 4K TV var.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 15 Temmuz 2024 #2 4K oyun oynamak istiyorsanız PS4 Pro almalısınız. Slim'de 4K oyun oynayamıyorsunuz. Ayrıca PS4 Pro daha güçlü bir cihaz.
4K oyun oynamak istiyorsanız PS4 Pro almalısınız. Slim'de 4K oyun oynayamıyorsunuz. Ayrıca PS4 Pro daha güçlü bir cihaz.
R Rüzgarck Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 EmirNaldelen3 dedi: Selamlar, PS 4 Slim modeli mi yoksa PS 4 Pro modeli mi almalıyım? Fazla fark var mı aralarında? 4K TV var. Genişletmek için tıkla... Slim normal PS4'un küçük hali. PS4 Pro versiyonu. 120 FPS ve 120 Hz destekliyor.
EmirNaldelen3 dedi: Selamlar, PS 4 Slim modeli mi yoksa PS 4 Pro modeli mi almalıyım? Fazla fark var mı aralarında? 4K TV var. Genişletmek için tıkla... Slim normal PS4'un küçük hali. PS4 Pro versiyonu. 120 FPS ve 120 Hz destekliyor.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 EmirNaldelen3 dedi: Selamlar, PS 4 Slim modeli mi yoksa PS 4 Pro modeli mi almalıyım? Fazla fark var mı aralarında? 4K TV var. Genişletmek için tıkla... Pro da sadece disk var diye biliyorum ama bende emin değilim banada saçma geldi dijitalden alma yok diyorlar
EmirNaldelen3 dedi: Selamlar, PS 4 Slim modeli mi yoksa PS 4 Pro modeli mi almalıyım? Fazla fark var mı aralarında? 4K TV var. Genişletmek için tıkla... Pro da sadece disk var diye biliyorum ama bende emin değilim banada saçma geldi dijitalden alma yok diyorlar
T Tecteun Picopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 67 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #5 uygr12 dedi: Pro da sadece disk var diye biliyorum ama bende emin değilim banada saçma geldi dijitalden alma yok diyorlar Genişletmek için tıkla... Kim diyor bunu? EmirNaldelen3 dedi: Selamlar, PS 4 Slim modeli mi yoksa PS 4 Pro modeli mi almalıyım? Fazla fark var mı aralarında? 4K TV var. Genişletmek için tıkla... 4K TV varsa Pro versiyonun alınması iyi olur ama bütçe varsa üstüne ek yaparak 2. el PS5 almak ileriye yönelik daha mantıklı.
uygr12 dedi: Pro da sadece disk var diye biliyorum ama bende emin değilim banada saçma geldi dijitalden alma yok diyorlar Genişletmek için tıkla... Kim diyor bunu? EmirNaldelen3 dedi: Selamlar, PS 4 Slim modeli mi yoksa PS 4 Pro modeli mi almalıyım? Fazla fark var mı aralarında? 4K TV var. Genişletmek için tıkla... 4K TV varsa Pro versiyonun alınması iyi olur ama bütçe varsa üstüne ek yaparak 2. el PS5 almak ileriye yönelik daha mantıklı.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #6 Tecteun dedi: Kim diyor bunu? 4K TV varsa Pro versiyonun alınması iyi olur ama bütçe varsa üstüne ek yaparak 2. el PS5 almak ileriye yönelik daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Evet banada saçma geldi arkadaşlar arasinda duydum
Tecteun dedi: Kim diyor bunu? 4K TV varsa Pro versiyonun alınması iyi olur ama bütçe varsa üstüne ek yaparak 2. el PS5 almak ileriye yönelik daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Evet banada saçma geldi arkadaşlar arasinda duydum